Pulsar Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Moja Barracuda 160 GB na SATA ostatnio coraz czesciej zatrzymuje sie i uruchamia od nowa. Podejrzewam, ze ma bad sectory. Czy zna ktos jakis dobry program, ktory potrafilby przeskanowac caly dysk i zaznaczyc te uszkodzone sektory, tak aby system nie mogl z nich korzystac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=94182 na przyszlosc jeden temat wystarczy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 sprawdź tasme i wtyczke z prądem od dysklu czy dobrze jest włożona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 A co? W windows nie ma już scandiska/checkdiska, ze trzeba zakładac temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Sprawdziłem jest dobrze włożona. Chkdsk nic mi nie powie. Wygląda na to, że ten dysk poprostu się przegrzewa. Wyjąłem go poza obudowę i jak narazie chodzi O.K. Czy te Barracudy zawsze się tak dziwnie zachowują ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Każdy dysk może się dziwnie zachowywać... bajdełej: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=94182 na przyszlosc jeden temat wystarczy ... Wybrany przez Ciebie temat lub post nie istniejerotfl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...