MIR Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Zamierzam kupic dyktafon, jednak kusza mnie tez odtwarzacze mp3, ktore oferuja wiecej funkcji niz tylko nagrywanie :) No i tu bym prosil o opinie posiadaczy takich odtwarzaczy. Jak z jakoscia nagrania? Bylbym wdzieczny takze ze probki nagran. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cloudyush Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Zamierzam kupic dyktafon, jednak kusza mnie tez odtwarzacze mp3, ktore oferuja wiecej funkcji niz tylko nagrywanie :) No i tu bym prosil o opinie posiadaczy takich odtwarzaczy. Jak z jakoscia nagrania? Bylbym wdzieczny takze ze probki nagran. podbijam watek, tez mnie interesuje dyktafon w mp3 playerze. MIR, czy udalo ci sie znalezc jakis odtwarzac mp3 z dobrym dyktafonem? moze kto inny poleci mi cos ciekawego w tym temacie? z gory dzieki. C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Z tego co wyszperalem w necie to do normlanych nagran (tzn dla mnie w klasie i na sali wykladowej) odtwarzacze mp3 sie nie nadaja, wysokiej jakosci nagrania sa tylko z odleglosci ~20cm, wiec raczej do notatek to ma sluzyc. Jednak jescze sie na nic nie zdecydowalem i jesli ktos by mial jakies pozytywne doznania ;) z uzywania odtwarzacza do nagrywania to dajcie znac (najlepiej probki nagran :) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Swego czasu też chciałem kupić mp3-playera do podobnych celów i dowiedziałem się że zdecydowanie najlepsze mikrofony mają produkty iriver - poczytaj forum na polskiej stronie irivera - jak dobrze poszukasz to znajdziesz nawet próbkę nagrań z sali. Wyższe modele mają wejście line-in więc możesz podłączyć do nich dowolny mikrofon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cloudyush Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 przerzucilem troche forum i udalo mi sie znalezc takie oto 2 linki ktore podrzucil jakis zacny czlowiek: http://sklep.benchmark.pl/pelny_10199.html http://www.polpc.pl/?a=list_comments&grupa...pa_id=2413&ch=0 mozliwosc podpiecia wlasnego mikrofonu - to juz dla mnie jest cos interesujacego :) niestety, w opiniach do wersji 128MB http://sklep.benchmark.pl/pelny_9574.html wyczytalem, ze urzadzenie nie wspolpracuje z plyta glowna oparta na nforce 2, obawiam sie ze z wersja 256MB jest podobnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 od kiedy to DOWOLNY mikrofon podłacza sie do line in :]... komp0uterowe mikrogony elektroetowe wymagają zasilania zeby działały.. a line in to tylko wejscie liniowe... masa i w 1 lub 2 wejscia o wysokiej impdeancji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cloudyush Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 :roll: w takim razie mam pytanie: jaki mikrofon mozna podlaczyc pod takie urzadzenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...