TanneR Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Chciałbym kupić u nich Volcano 7+ przez internet (pzesłanie pocztą) ale zastanawiam się czy to aby na pewno bezpieczne :{ (boję się oszustwa z ich strony) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 4max to juz dosc dobrze znana firma, wielu ludzi kupilo tam pamieci za 600zl, wiec czego sie obawiasz z takim wiatraczkiem... Naprawde pytanie jest nieco nie miejscu, oni sa na rynku chyba od dwoch lat... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Chciałbym kupić u nich Volcano 7+ przez internet (pzesłanie pocztą) ale zastanawiam się czy to aby na pewno bezpieczne :{ (boję się oszustwa z ich strony) Nie bój się :) Współpracujemy z nimi od dłuższego czasu i nie mam zastrzeżeń :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 ja u nich kupielm Copper Shima XP i musze powiedziec ze to bardzo solidna firma! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 A ja u nich juz zamówiłem z 12 paczek i są coraz gorsi dawniej przychodziły zaraz na drugi dzień a dziś... tydzień. Raz to juz dali totalnego ciała ale wywiązali się i wysłali nastepną paczkę z bonusem i przeprosinami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Tak ja tez ich znam. Niektorych nawet z widzenia. Pracuje tam min. bardzo fajna dziewczyna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Ines :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 taaaaaaaaa za 130 zeta + koszt wysyłki jest tu cennikpc.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 kupiłem u nich BlueOrba (tylko 48zł) i jestem zadowolony z przeyłki. Dostałem ję po krótkim czasie i byłem nawet nieco zdziwony gdy listonosz przyniósł mi tak tarannie zabezpieczoną paczkę. To solidna firma, która bardzo polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bednar Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Ja zamawiałem dwa razy i dwa razy dali ciała, raz zamówiłem Volcano 7 i Copper Shima XP, to przysłali samego Copper Shima i to jeszcze TB, a następnym razem zamawiałem Wiatraki Sunona to przysłali znowu Volcano 7 i Copper Shima Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baracudor Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Kupowałem u nich kilka razy i wszystko było cool 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...