wegejazz Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Witam wszystkich! Mam zamiar zakupić Net24 w wersji 640 i podzielić na dwa komputery w jednym mieszkaniu. Nie wiem jak za bardzo się do tego zabrać. Wiem, że jest możliwe coś takiego. Proszę o odpowiedzi na forum. Wiem, że kupując Net dostaję jakiś modem, proszę o "łopatalogiczne" wyjaśnienia. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Najprostszy sposob to 2 karty sieciowe, kabelek utp cross-over i udostepnianie polaczenia internetowego. http://infojama.pl/sections2.php?op=viewar...ticle&artid=116 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NoNam3 Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Nyny jak rozdzielisz to lacze na dwa kompy to bedzie ciach!nia na maxa.... gwarantuje ci ze pingi na grach bedziesz mial okropne... Ja ma ta lacze sam dla siebie i pingi w polsce od 60-200 a zagranica od 100-200 .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Hmm nonam niewiem jakie jest to lacze ale wegejazz pytal jak podzielic to najtaniej. Wiadomo ze poprzez ICS zadna rewelacja to nie bedzie. Sam mam tak podzielone neo i jakos ogladanie stron i granie rewelka. Pingi po 20ms. Gorzej jest jak chce zagrac z bratem w 1grze:D wtedy lag na maxa ale to pewnie dlatego ze nie ma routingu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NoNam3 Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Nynyn soryka... pomylielm sie , to mialo byc napisane do wegejazz :) na neo sa duzo lepsze pingi niz na net24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain-x Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 szukałem w reglaminie ale sie nie doszukałem więc może mi ktoś powie czy dzielenie łącza w netii jest zgodne z regulaminem z góry THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...