Skocz do zawartości
und3r

KONKURS NA NAJLEPSZY PROFIL UŻYTKOWNIKA - ZACZYNAMY!!!

Rekomendowane odpowiedzi

EDIT:

Ruszył etap drugi.

:arrow: Grupa I

:arrow: Grupa II

Nadszedł wreszcie ten długo oczekiwany przez wszystkich moment :D

<werble>

Przygotowania do konkursu dobiegły końca!

<fanfary>

Mam więc przyjemność przedstawic Wam zasady pierwszego Konkursu Na Najlepszy Profil Użytkownika Tweak.pl (KNNPUT :plum: :lol: ). Wszyscy użytkownicy, którzy potwierdzili swoją chęć udziału w konkursie do dnia 12.10.2004, zostali podzieleni na grupy. Oto one:

GRUPA I

:arrow: Zapraszam! [etap pierwszy został już zakończony]

Feluke

forest kila zbila

frstjob

grzesiu

kazik2000

Marcin gps

Misiu15go

Mutos

Niemiec

paprotek

sgj

Zoltar

???????

GRUPA II

Adasi

bartool

burro

CePeK

CHECK-IT

GUC!o^

IGI

lspider

Leborg

Macho

makakus

Pietia(lania)

sectOr

tarpaN

GRUPA III

AKa

fenriz

hancock

Kat 666

MARIOSKARPA

Mysterio

N0rbi

RAZOR

R.i.P.

srekal34

und3r

Ur8an

wronka

xor

GRUPA IV

baca_18

Buziak

kapi32

KiloBajt

Mirhel

Nexer

SentineL

shade

SlavOK

Sou

sstary

szwistak

wojtowiczt

Yeti

13 października dla każdej grupy zostanie utworzony jeden topic. W topicu tym każdy z danej grupy powinien napisać JEDNEGO posta, aby inni userzy nie musieli szukać jego profilu gdzieś na forum. Treść posta jest dowolna - możecie zachwalić w nim swój profil, wyjasnić przekaz avatara oraz jego związek z nickiem itp ;) Wpis w topicu danej grupy nie jest obowiązkowy, ale jego brak na pewno znaczącą zmiejszy szanse użytkownika - komu by się chciało przegladać forum w poszukiwaniu odpowiediego profilu?

Od momentu powstania topiców grup, uczestnicy konkursu nie mogą zmieniać swoich profili! Nie można w nich zmienić NIC, z wyjątkiem konfiguracji kompa i wyników w markach (oczywiście kolor i czcionka tychże muszą pozostać bez zmian). Aby udaremnić próby zmian wyglądu profilu w trakcie trwania rywalizacji, wszystkim profilom zostanie zrobiony screen. Zmiana profilu bedzie oznaczać dyskwalifikacje. Działania te mają na celu nie dopuszczenie do sytuacji, w której ktoś bedzie zmieniał profil kilka razy, zeby sprawdzić, który dostanie najwięcej głosów ;) Tak więc trzeba zdecydować się na jeden profil :)

Do drugiego etapu konkursu przechodzą 3 pierwsze osoby z każdej grupy.

Do etapu trzeciego przechodzi 6 osób z 12. W tym etapie mogą zostać wykorzystani dodatkowi jurorzy. Jurorów (o ile tacy będą - to zależy od frekwencji w ankiecie) będzie pięciu: J-A-J-O + po jednej osobie z każdej grupy. Sposób selekcji jurorów narazie nie bedzie ujawniony:]. Następnie z tych 6 osób wyłonimy finałową trójkę:]

Wszystkie pytania i sugestie proszę pisac w tym temacie. To samo tyczy się wszelkich dyskusji na temat konkursu. PROSZĘ O NIE ROBIENIE BAŁAGANU W TOPICACH Z ANKIETAMI! Dwóch moderów zgodziło się czyścić te topici z bzdur i mam nadzieje ze nie beda mieli wiele pracy. Zresztą Sikor powiedział już, że za wygłupy bedzie karał punktami :twisted:

ANKIETY RUSZĄ 13 PAŹDZIERNIKA WIECZOREM :!:

To tyle :)

Ps.

Nagroda za pierwsze miejsce póki co pozostanie niespodzianką :D

Co do podpisów pod nick'ami dla pierwszej trójki, to czekam na Wasze propozycje :)

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taaaa.... Ja moge powiedzieć ze swojej strony że organizacja konkursu jest bardzo ciężka - wysyłanie ponad 100 PW do użytkowników, potem odczytywanie potwierdzeń, robienie list, wymyślanie zasad... Odciążył mnie w tym und3r, który wysłał część PW, a także wymyślił powyższe zasady i jeszcze kilka mniej lub bardziej istotnych rzeczy.

Dlatego od dziś staje się on współorganizatorem konkursu, wszelkie zapytania, możecie kierować zarówno do mnie jak i do niego.

Konkurs potrwa pewnie jeszcze jakiś czas, myśle że ok. 3-4 tygodni.

Jak już pisałem wyżej, ciężko jest zorganizować takie przedsięwzięcie, dlatego wybaczcie nam małe potknięcia i niedopatrzenia, będziemy oczywiście robić wszystko, by ich nie było, ale wiadomo że uniknąć całkowicie się tego nie da. Pozatym, nie wiem jak und3r, ale ja organizuje coś takiego pierwszy raz!

Postaram się również jak najszybciej zamieścić dokładne info co do nagrody głównej, jak wiecie, listek obiecał coś materialnego, co - narazie nie wiadomo.

Mam też kilka propozycji na te podpisy nad avatarem, są to:

władca profilu

mistrz profilu

wicemistrz profilu

wicewicemistrz profilu

1st place

2nd place

3rd place

najlepszy profil

prawie najlepszy profil

dobry profil

Może nie są to najlepsze propozycje, ale pokazałem wam przynajmniej o co chodzi. Starajcie się wymyślać nazwy dla wszystkich trzech miejsc, będzie nam wtedy łatwiej wyselekcjonować te najlepsze.

Pozdro i mam nadzieje, że od tej pory nie będzie wiecej niedowiarków :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powtórzę dla jasności sytuacji, to co pisałem w zamkniętym topic'u:

Panowie (bo Panie chyba nie biorą udziału w konkursie) odezwa do ogółu:

Bez wygłupów proszę, bo sobie podczepię pod nick'iem rangę

i będę leciał po punktach, aż się niemiło zrobi. W szczególnych wypadkach będzie

stosowane tymczasowe lub stałe przeniesienie do ovoc'owego raju.[/color]

Miłej zabawy życzę i miejsc na pudle.:P

Wasz opiekun ze strony GTW - Sikor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może poprostu dacie możliwość zmiany rangi w dowolnym momencie i o dowolnej treści (standardowo z tego co pamiętam jest taka możliwość w phpbb) Te nazwy podane przez Was sssycą, ale nie pozytywnie :|

Myślałem nad tym, ale niestety jest to niemożliwe z technicznego punktu widzenia. Rangi muszą być określone z gory. Podaj własne propozycje.

Konkurs napotkał na pewne komplikacje:/ Mianowicie ankieta moze mieć max 10 pozycji (popełniłem poważne niedopatrzenie, ze wcześniej tego nie sprawdziłem:|). Jeżeli ParanoiK lub ktoś inny nie zwiekszy limitu do jutra, dla osób, które nie wpisały sie do topicow grup zostana utworzone dwie dodatkowe grupy.

Pozdrawiam.

EDIT:

Problem z ankietami został rozwiązany - pozdro ParanoiK:]

Póki co frekwencja w ankietach jest zadowalająca - oby tak dalej:]

Apeluje o nie głosowanie na siebie. Oczywiście możecie założyć 10 kont i głosować z każdego, ale jaka z tego satysfakcja??? Tak wiec fair play mile widziane :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie piszcie więcej niż jednego postu w ankieeeetaaaaach :evil:

Poprosze sikora żeby zostawił po jednym poście od każdego z was.

Chodzi o to że jeszcze nie wszyscy biorący udział wpisali się do ankiet. Jeżeli się wpiszą po waszych kilku(nastu) postach będą mniej widoczni.

Piszcie TU

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zglaszam stanowczy PROTEST przeciwko takiemu a nie innemu oddawaniu glosow !

Toz Skandal przez duze S ! Przeciez jest ogolnie wiadome, ze mam najladniejszego avatara, a wcale nie wygrywam w swojej grupie !

Wiec mam apel : wszyscy, ktorzy rowniez uwazaja, ze ich kandydatura jest rownie nieslusznie niedoceniana przez glosujacych forumowiczow, niechaj w gescie solidarnosci zaglosuja na mnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...