und3r Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 EDIT: Ruszył etap drugi. :arrow: Grupa I :arrow: Grupa II Nadszedł wreszcie ten długo oczekiwany przez wszystkich moment :D <werble> Przygotowania do konkursu dobiegły końca! <fanfary> Mam więc przyjemność przedstawic Wam zasady pierwszego Konkursu Na Najlepszy Profil Użytkownika Tweak.pl (KNNPUT :plum: :lol: ). Wszyscy użytkownicy, którzy potwierdzili swoją chęć udziału w konkursie do dnia 12.10.2004, zostali podzieleni na grupy. Oto one: GRUPA I :arrow: Zapraszam! [etap pierwszy został już zakończony] Feluke forest kila zbila frstjob grzesiu kazik2000 Marcin gps Misiu15go Mutos Niemiec paprotek sgj Zoltar ??????? GRUPA II :arrow: Zapraszam! [etap pierwszy został już zakończony] Adasi bartool burro CePeK CHECK-IT GUC!o^ IGI lspider Leborg Macho makakus Pietia(lania) sectOr tarpaN GRUPA III :arrow: Zapraszam! [etap pierwszy został już zakończony] AKa fenriz hancock Kat 666 MARIOSKARPA Mysterio N0rbi RAZOR R.i.P. srekal34 und3r Ur8an wronka xor GRUPA IV :arrow: Zapraszam! [etap pierwszy został już zakończony] baca_18 Buziak kapi32 KiloBajt Mirhel Nexer SentineL shade SlavOK Sou sstary szwistak wojtowiczt Yeti 13 października dla każdej grupy zostanie utworzony jeden topic. W topicu tym każdy z danej grupy powinien napisać JEDNEGO posta, aby inni userzy nie musieli szukać jego profilu gdzieś na forum. Treść posta jest dowolna - możecie zachwalić w nim swój profil, wyjasnić przekaz avatara oraz jego związek z nickiem itp ;) Wpis w topicu danej grupy nie jest obowiązkowy, ale jego brak na pewno znaczącą zmiejszy szanse użytkownika - komu by się chciało przegladać forum w poszukiwaniu odpowiediego profilu? Od momentu powstania topiców grup, uczestnicy konkursu nie mogą zmieniać swoich profili! Nie można w nich zmienić NIC, z wyjątkiem konfiguracji kompa i wyników w markach (oczywiście kolor i czcionka tychże muszą pozostać bez zmian). Aby udaremnić próby zmian wyglądu profilu w trakcie trwania rywalizacji, wszystkim profilom zostanie zrobiony screen. Zmiana profilu bedzie oznaczać dyskwalifikacje. Działania te mają na celu nie dopuszczenie do sytuacji, w której ktoś bedzie zmieniał profil kilka razy, zeby sprawdzić, który dostanie najwięcej głosów ;) Tak więc trzeba zdecydować się na jeden profil :) Do drugiego etapu konkursu przechodzą 3 pierwsze osoby z każdej grupy. Do etapu trzeciego przechodzi 6 osób z 12. W tym etapie mogą zostać wykorzystani dodatkowi jurorzy. Jurorów (o ile tacy będą - to zależy od frekwencji w ankiecie) będzie pięciu: J-A-J-O + po jednej osobie z każdej grupy. Sposób selekcji jurorów narazie nie bedzie ujawniony:]. Następnie z tych 6 osób wyłonimy finałową trójkę:] Wszystkie pytania i sugestie proszę pisac w tym temacie. To samo tyczy się wszelkich dyskusji na temat konkursu. PROSZĘ O NIE ROBIENIE BAŁAGANU W TOPICACH Z ANKIETAMI! Dwóch moderów zgodziło się czyścić te topici z bzdur i mam nadzieje ze nie beda mieli wiele pracy. Zresztą Sikor powiedział już, że za wygłupy bedzie karał punktami :twisted: ANKIETY RUSZĄ 13 PAŹDZIERNIKA WIECZOREM :!: To tyle :) Ps. Nagroda za pierwsze miejsce póki co pozostanie niespodzianką :D Co do podpisów pod nick'ami dla pierwszej trójki, to czekam na Wasze propozycje :) Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Taaaa.... Ja moge powiedzieć ze swojej strony że organizacja konkursu jest bardzo ciężka - wysyłanie ponad 100 PW do użytkowników, potem odczytywanie potwierdzeń, robienie list, wymyślanie zasad... Odciążył mnie w tym und3r, który wysłał część PW, a także wymyślił powyższe zasady i jeszcze kilka mniej lub bardziej istotnych rzeczy. Dlatego od dziś staje się on współorganizatorem konkursu, wszelkie zapytania, możecie kierować zarówno do mnie jak i do niego. Konkurs potrwa pewnie jeszcze jakiś czas, myśle że ok. 3-4 tygodni. Jak już pisałem wyżej, ciężko jest zorganizować takie przedsięwzięcie, dlatego wybaczcie nam małe potknięcia i niedopatrzenia, będziemy oczywiście robić wszystko, by ich nie było, ale wiadomo że uniknąć całkowicie się tego nie da. Pozatym, nie wiem jak und3r, ale ja organizuje coś takiego pierwszy raz! Postaram się również jak najszybciej zamieścić dokładne info co do nagrody głównej, jak wiecie, listek obiecał coś materialnego, co - narazie nie wiadomo. Mam też kilka propozycji na te podpisy nad avatarem, są to: władca profilu mistrz profilu wicemistrz profilu wicewicemistrz profilu 1st place 2nd place 3rd place najlepszy profil prawie najlepszy profil dobry profil Może nie są to najlepsze propozycje, ale pokazałem wam przynajmniej o co chodzi. Starajcie się wymyślać nazwy dla wszystkich trzech miejsc, będzie nam wtedy łatwiej wyselekcjonować te najlepsze. Pozdro i mam nadzieje, że od tej pory nie będzie wiecej niedowiarków :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Powtórzę dla jasności sytuacji, to co pisałem w zamkniętym topic'u: Panowie (bo Panie chyba nie biorą udziału w konkursie) odezwa do ogółu: Bez wygłupów proszę, bo sobie podczepię pod nick'iem rangę i będę leciał po punktach, aż się niemiło zrobi. W szczególnych wypadkach będzie stosowane tymczasowe lub stałe przeniesienie do ovoc'owego raju.[/color] Miłej zabawy życzę i miejsc na pudle.:P Wasz opiekun ze strony GTW - Sikor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 moje propozycje: 1st beauty profile 2nd beauty profile 3rd beauty profile Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 I-marszałek koronny profilu II-wielki mistrz profilu III-mistrz profilu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Primary Master Primary Slave Secondary Master p.s - forumchodziwcipeszypko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 moja koncepcja na podpis pod avatarem jest nastepujaca: I-st League Player II-nd League Player III-rd League Player pozdro i wielkie dzieki PANOWIE za kawal dobrej roboty :!: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 A może poprostu dacie możliwość zmiany rangi w dowolnym momencie i o dowolnej treści (standardowo z tego co pamiętam jest taka możliwość w phpbb) Te nazwy podane przez Was sssycą, ale nie pozytywnie :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 A może poprostu dacie możliwość zmiany rangi w dowolnym momencie i o dowolnej treści (standardowo z tego co pamiętam jest taka możliwość w phpbb) Te nazwy podane przez Was sssycą, ale nie pozytywnie :|Myślałem nad tym, ale niestety jest to niemożliwe z technicznego punktu widzenia. Rangi muszą być określone z gory. Podaj własne propozycje. Konkurs napotkał na pewne komplikacje:/ Mianowicie ankieta moze mieć max 10 pozycji (popełniłem poważne niedopatrzenie, ze wcześniej tego nie sprawdziłem:|). Jeżeli ParanoiK lub ktoś inny nie zwiekszy limitu do jutra, dla osób, które nie wpisały sie do topicow grup zostana utworzone dwie dodatkowe grupy. Pozdrawiam. EDIT: Problem z ankietami został rozwiązany - pozdro ParanoiK:] Póki co frekwencja w ankietach jest zadowalająca - oby tak dalej:] Apeluje o nie głosowanie na siebie. Oczywiście możecie założyć 10 kont i głosować z każdego, ale jaka z tego satysfakcja??? Tak wiec fair play mile widziane :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Eee, jakbym wiedział, że będą nagrody, to tez bym się zapisał :] ... poza tym mam większe szanse :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 * moderatorzy i organizatorzy konkursu oraz ich rodziny nie moga brac udzialu w konkursie. :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 ot: paprotek masz ortografa w sigu :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 ot: paprotek masz ortografa w sigu :>?? where [up] chodzi Ci moze o 'the" ze powinno byc przed 'best'? bo teraz tak zauwazylem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 "in the world" :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 ale ma byc "na swiecie", a nie "w swiecie" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 "na swiecie" po angielsku jest wlasnie "in the world" nie ma zwrotu "w swiecie" ;] poprostu uzywa sie "in" a nie "on". Nie uzywa sie kalki jezykowej w przypadku przyimkow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 no to dobrze wiedziec :) ale nie moge zmieniac opisu przez ten konkurs... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 EEEEE... już wygrałem ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 EEEEE... już wygrałem ? :P Ni :o Bo ja 8) meF 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Nie piszcie więcej niż jednego postu w ankieeeetaaaaach :evil: Poprosze sikora żeby zostawił po jednym poście od każdego z was. Chodzi o to że jeszcze nie wszyscy biorący udział wpisali się do ankiet. Jeżeli się wpiszą po waszych kilku(nastu) postach będą mniej widoczni. Piszcie TU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Nie piszcie więcej niż jednego postu w ankieeeetaaaaach :evil: Poprosze sikora żeby zostawił po jednym poście od każdego z was. Mowisz i masz . Jezeli nie pasuje jakis post , to go zglaszasz ( szybciej mozna poprawic bledy ) / Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 THX za info w ramce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 można się jeszcze zgłaszać do tego konkursu? Bo przegapiłem wcześniej info o tym ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 można się jeszcze zgłaszać do tego konkursu? Bo przegapiłem wcześniej info o tym ;)chyba nie :> :> :> ps: no ale jak na konto odpowiednie przeslesz odpowiednia sumke to moze... :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Jak wam sie podoba mój nowy profil?? (teraz będe zmieniał co kwartał) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 mi osobiscie bardziej sie podoba niz poprzedni bardzo ladny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 THX, najlepiej wygląda w stylu forum "subSilver" 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 moze byc ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Zglaszam stanowczy PROTEST przeciwko takiemu a nie innemu oddawaniu glosow ! Toz Skandal przez duze S ! Przeciez jest ogolnie wiadome, ze mam najladniejszego avatara, a wcale nie wygrywam w swojej grupie ! Wiec mam apel : wszyscy, ktorzy rowniez uwazaja, ze ich kandydatura jest rownie nieslusznie niedoceniana przez glosujacych forumowiczow, niechaj w gescie solidarnosci zaglosuja na mnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 widac wplaciles za malo kasy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...