draak Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 No JAJO, gtvka calkiem piekna, szkoda, ze taka awaryjna ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 ej kiedy ten I etap się kończy ?? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 2giego Listopada, skończył by się dziś, ale niestety jedna grupa miała "oszukującą" ankiete. Musiałem ją założyć od nowa, i dlatego dopiero pojutrze kończy się pierwszy etap. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 i pozniej jak to bedzie?? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Poźniej ja przejmuje pałeczke i jeszcze nie wiem do końca jak to będzie;] Ale prosze nie wpadać w panike - panujemy nad sytuacją :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 to juz sie konczy??? uuuu, ale podobno liczy się tylko występ co nie?? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 No to jak z końcem pierwszego etapu? Wieczorem sie kończy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 powinien^^ Ale J-A-J-O nie ma.... Zresztą... Czy to jakaś różnica, kiedy sie skończy? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 powinien^^ Ale J-A-J-O nie ma.... Zresztą... Czy to jakaś różnica, kiedy sie skończy? :Dtak ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Czyżbyś obawiał sie jakiegoś przewrotu w ankiecie? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Czyżbyś obawiał sie jakiegoś przewrotu w ankiecie? :lol:tak ;] btw. strasznie malo osob glosowalo w ankiecie :/ na 20k userow tylko 100 oddalo glosy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 zacznijmy od tego, ze z tych 20k userow zdecydowana wiekszosc jest nieaktywna. Ale faktycznie 100 to niedużo... Dlatego w nastepnym etapie prawdopodobnie zostana dodatkowo zatrudnieni jurorzy;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 zacznijmy od tego, ze z tych 20k userow zdecydowana wiekszosc jest nieaktywna. Ale faktycznie 100 to niedużo... Dlatego w nastepnym etapie prawdopodobnie zostana dodatkowo zatrudnieni jurorzy;] Nie do konca, wielu userow nie czyta Oslej laczki, pozatym wielka czesc tweka to goscie ktorzy czytaja nasze wypociny w innych dzialach :) , a Oslej bez rejestracji nie widac . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 ... a Oslej bez rejestracji nie widac . Nie wiedziałem o tym :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 wlasciwie nawet z rejstracja a bez zalogowania tez nie widac :P ludzi jest kua a glosow malo :/ nawet ogloszenie w tabelce nie pomoglo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Wyniki zostaly sfalszowane ! W pewnym momencie mialem 17 glosow, a chwile potem 7 i tak do konca ! Sam widzialem ! Przyznac sie - ktory z organizatorow byl na szkoleniu na Bialorusi ??? A tak nawiasem - zrobmy moze taki konkurs, w ktorym startowc moze kazdy, ale glosy oddadza tylko moderzy i admini :) Wtedy na pewno wygram... W koncu glosowaliby wylacznei inteligentni ludzie potrafiacy docenic prawdziwy artyzm... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Mozna jeszcze glosowac? Paprotek ziomsss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Mozna jeszcze glosowac? Paprotek ziomsss:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 . W koncu glosowaliby wylacznei inteligentni ludzie potrafiacy docenic prawdziwy artyzm... chyba autyzm :lol: :lol: :lol: panowie zamnknijta ankiety i idziemy dalej , w końcu łamiemy regulamin :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 niektórzy poprostu 'olali' ten konkurs i nie głosowali w żadnej z 4 ankiet 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Sorki, ostatnio jestem strasznie zabiegany. Już podliczam głosy, zakończymy ten etap pewnie koło 23:00. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Sorki, ostatnio jestem strasznie zabiegany. Już podliczam głosy, zakończymy ten etap pewnie koło 23:00. Pozdro Trzeba było tego nie mówić, a pozamykać w losowej godzinie te tematy wszystkie i podliczyć głosy. Co jak co, ale są ludzie i taborety i nawet kilka kont zrobią by mieć te głosy o_O Ja mam 10 pkt i się ciesze bo uczciwe ;p thx zanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 To nie ma znaczenia o której podliczył bym głosy, bo ostatnia ankieta skończyła się wczoraj i od tej pory już nikt nie mógł głosować. Już spisałem zwycięzców 1szego etapu, także teraz czekamy aż und3r założy nowe ankiety. Ze względu na remisy, wyszło aż 16 osób do 2giego etapu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Dobra, ETAP II zaczynamy jutro. Oto dwie grupy: GRUPA I fenriz Misiu15go Mysterio paprotek RAZOR R.i.P. sgj Zoltar GRUPA II Adasi Buziak CHECK-IT lspider Leborg Nexer Niemiec shade W związku z wystąpieniem kilku remisów w ankietach etapu pierwszego do drugiego przechodzi aż 16 uczestników. Do etapu trzeciego przejdzie jednak tylko 6. W przypadku remisu o tym kto przechodzi dalej zdecyduja specjalnie powołani jurorzy, o których wiecej napisze poźniej;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Jestem w 2 etapie :gitara2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 zalapalem sie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Imo najlepiej by bylo niezależne jury już w tym drugim etapie :0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Imo najlepiej by bylo niezależne jury już w tym drugim etapie :0Jestem bardzo za :) Jeeeeeeeeeeeeeeeee też przeszedłem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Jak powiesz mi w jaki sposob wybrac skład tego "niezależnego i OBIEKTYWNEGO jury" to przemysle ta sprawe ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 a czy przypadkiem grupa II nie miala sie skonczyc 3 dni pozniej >? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...