Skocz do zawartości
und3r

KONKURS NA NAJLEPSZY PROFIL UŻYTKOWNIKA - ZACZYNAMY!!!

Rekomendowane odpowiedzi

zacznijmy od tego, ze z tych 20k userow zdecydowana wiekszosc jest nieaktywna. Ale faktycznie 100 to niedużo... Dlatego w nastepnym etapie prawdopodobnie zostana dodatkowo zatrudnieni jurorzy;]

Nie do konca, wielu userow nie czyta Oslej laczki, pozatym wielka czesc tweka to goscie ktorzy czytaja nasze wypociny w innych dzialach :) , a Oslej bez rejestracji nie widac .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyniki zostaly sfalszowane ! W pewnym momencie mialem 17 glosow, a chwile potem 7 i tak do konca ! Sam widzialem ! Przyznac sie - ktory z organizatorow byl na szkoleniu na Bialorusi ???

A tak nawiasem - zrobmy moze taki konkurs, w ktorym startowc moze kazdy, ale glosy oddadza tylko moderzy i admini :) Wtedy na pewno wygram... W koncu glosowaliby wylacznei inteligentni ludzie potrafiacy docenic prawdziwy artyzm...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki, ostatnio jestem strasznie zabiegany. Już podliczam głosy, zakończymy ten etap pewnie koło 23:00.

Pozdro

Trzeba było tego nie mówić, a pozamykać w losowej godzinie te tematy wszystkie i podliczyć głosy. Co jak co, ale są ludzie i taborety i nawet kilka kont zrobią by mieć te głosy o_O Ja mam 10 pkt i się ciesze bo uczciwe ;p thx zanie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie ma znaczenia o której podliczył bym głosy, bo ostatnia ankieta skończyła się wczoraj i od tej pory już nikt nie mógł głosować.

Już spisałem zwycięzców 1szego etapu, także teraz czekamy aż und3r założy nowe ankiety. Ze względu na remisy, wyszło aż 16 osób do 2giego etapu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, ETAP II zaczynamy jutro.

Oto dwie grupy:

GRUPA I

fenriz

Misiu15go

Mysterio

paprotek

RAZOR

R.i.P.

sgj

Zoltar

GRUPA II

Adasi

Buziak

CHECK-IT

lspider

Leborg

Nexer

Niemiec

shade

W związku z wystąpieniem kilku remisów w ankietach etapu pierwszego do drugiego przechodzi aż 16 uczestników.

Do etapu trzeciego przejdzie jednak tylko 6. W przypadku remisu o tym kto przechodzi dalej zdecyduja specjalnie powołani jurorzy, o których wiecej napisze poźniej;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...