fenriz Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 no freszcie, solidna robota panowie :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Miała i skończyła. Wszystkie pozostałe ankiety skończyły się 29.10, a II grupa 02.11. Lipa bo liska nie ma ciągle i nie moge wam powiedzieć jaka jest nagroda główna... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Skończyła się później. W ankietach była ustawiona liczba dni ważności. I mimo tego, że pozostałe były otwarte, głosować się w nich nie dało. Także wszystko jest zgodne ze sztuką i poczuciem sprawiedliwości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 A czy są nagrody pocieszenia?? ;):D:lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Uśmiech moderatora odciśnięty w betonie uzbrojonym po zęby. :wink: O, np. taki: :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 nice one :) EDIT: w końcu mogę zmienić AV :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 To w czasie między etapami można zmieniać AV? Jak tak to też sobie zmienie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 To w czasie między etapami można zmieniać AV? Jak tak to też sobie zmienie :) nope, ja po prostu odpadłem :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 To w czasie między etapami można zmieniać AV? Jak tak to też sobie zmienie :) nope, ja po prostu odpadłem :roll: Aaaa to sorry hehehe :P :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Wow 8O przeszedłem dalej :) P.S. Niemiec dlaczego zacząłeś szybciej chodzić :?: (av) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Wow 8O przeszedłem dalej :) P.S. Niemiec dlaczego zacząłeś szybciej chodzić :?: (av) ;) wydaje Ci sie. on czasem przyspiesza jak odpocznie i zwalnia jak sie meczy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Jak powiesz mi w jaki sposob wybrac skład tego "niezależnego i OBIEKTYWNEGO jury" to przemysle ta sprawe Ty+JAJO+2/3 moderów niemających nic do roboty (tacy są ? :?);p Lecz zasady oceniania np. takie : Wybieracie kryteria i za każde spełnienie "warunku" +1pkt, a za nie spełnienie 0pkt biorąc pod uwage nie to, że kogoś się zna tylko np : Czy av/sig pasuje do wszystkich styli na forum ? (Są trzy style, a obrazek bez tła w gifie pasuje albo do jasnych/ciemnych backgroundów lub do tego i tego ale nie zawsze dobrze to wychodzi - szczególnie jak krawędzie są nietypowe co widać po moim av ;/ a limit na av jest na tyle mały, że trzeba nieźle kąbinować ;/) Czy kolorystycznie wszystko pasuje do siebie ? (nie można dać żółtego+niebieski+czarny+różowy+fioletowy+sraczkowaty+peniswiejaki bo to raczej nie będzie miało sensu ;]) + inne kryteria wybrane przez was. I tak każdy od 4/5 jurorów dostaje po 1 pkt albo 0pkt do każdego "warunku" (max 4/5 punktów na jeden warunek - oczywiste). Potem podlicza się punkty i kto ma najwięcej przechodzi dalej. If remis=true then porównanie profilów remisujących i wybranie lepszego na zasadzie dania przez każdego jurora 1pkt alob 0 (max 5pkt/4pkt na profil- zależne od liczebności jurorów). Do trzeciego etapu można dodać np. jeszcze jedengo moderatora, albo osobe która miała najwięcej punktów w poprzednim etapie, a ocenianie jak w remisowej zagrywce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Ruszył etap drugi. :arrow: Grupa I :arrow: Grupa II Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 und3r czy ta kwota ktora wplacilem starczy i na II ETAP? jak cos to policzymy sie pozniej :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 tym razem ja wplacime wiecej :D paprotek => ciesze sie ze nie jestesmy razem w drugim etapie, bo w pierwszym mielismy najwiecj glosow ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Pewnie was to rozczaruje, ale drugi etap bedzie.... CAŁKOWICIE FAIR PLAY! :twisted: ;) No chyba, ze uda sie wam przekupić specjalnie powołane jury, ale to już nie ode mnie zależy^^ paprotek => ciesze sie ze nie jestesmy razem w drugim etapie, bo w pierwszym mielismy najwiecj glosow ;] Specjalnie tak zrobilem :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Specjalnie tak zrobilem :twisted: :twisted:oz Ty, TO JEST WPROWADZANIE KLIENTA W BLAD I JA NIE ZAPLACE! zadam zwrotu poniesionych kosztow ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Specjalnie tak zrobilem :twisted: :twisted:oz Ty, TO JEST WPROWADZANIE KLIENTA W BLAD I JA NIE ZAPLACE! zadam zwrotu poniesionych kosztow ;> Chyba pomyliłeś konta bo mam o 666 zł więcej :] Ale i tak thx ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Czy ankiety do drugiego etapu już zostały założone? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Założone, założone, tylko niestety znowu mały błąd się wkradł i pewnie jedna ankieta zostanie przedłużona. A własnie, coś nie widze waszych propozycji co do napisów nad avatarem, dla drugiego i trzeciego miejsca... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 <profil master> dla calej trojki i tyle ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 W ankiecie nie ma bledu. Brak mysterio jest zamierzony. Niestety obawiam sie, ze to samo spotka niebawem fenzira:> W ten sposob ilosc uzytkownikow w ankiecie spadnie w koncu do pierwotnie zakładanych 6 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Fakt, mysterio zmienił profil, chociaż und3r ostrzegał go na PW. Nie zastosował się do zaleceń więc został usunięty... a szkoda, bo w/g mnie jego pierwotnemu profilowi niczego nie brakowało - no cóż mysterio, może spróbujesz w edycji '05 konkursu :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Niestety obawiam sie, ze to samo spotka niebawem fenzira:> No i wykrakałem:> fenzir niestety nie zniósł presji rywalizacji i zrezygnował:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 powinni Cie und3r w dyplomacji zatrudnić :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 dlaczego w 2 ankiecie glosowalo 79 osob, a w 1 tylko 39? czy cos ktos zepsul czy co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdenago_F Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 hm.. co można wygrać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 dlaczego w 2 ankiecie glosowalo 79 osob, a w 1 tylko 39? czy cos ktos zepsul czy co? No własnie:> Ankiety sa sprawne na 100%. Nie wiem dlaczego, ale niektórzy glosuja tylko w jednej ankiecie :? Nie kumam - przeciez jak juz ktos zakłada sobie 10 kont to mógłby z kazdego oddac glosy tez w drugiej ankiecie, no nie?:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 W 1 ankiecie pewnie głosowało ~80(i pewnie na mnie), ale ktoś nie chce zebym wygrał i je usunął. Jż ja dowiem się kto to zrobił :wink: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 (...) w edycji '05 konkursu :wink:Może przeprowadzimy go w styczniu (albo odrazu :]) bo palę się do rywalizacji (a do obecnego nie zgłosiłem się zupełnie nie wiem czemu) :twisted: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...