kapi32 Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Ostatnio straciłem radeona :evil: :evil: I przez jakiś czas musze sie męczyc na karcie z 2MB pamięci Konkretnie tseng 6000 czy cos w tym stylu. Więc moje pytanie: Czy znacie jakieś fajne gierki które by poszły na takiej karcie>>??<< Prosze o szybką odpowiedź bo napraaaaawde sie nudze :( :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Prince of Persia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 fallout 1 i 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Wolałbym bez żadnych turówek.A prince już mi sie znudził :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Transport Tycoon Deluxe, Settlers 2 Gold, Nfs 1 i 2, Ufo: Enemy Unknown (to turowa, ale jest świetna i zawsze do niej wracam), Syndicate, Doom, Duke 3d, Flashback, GTA, Ignition, Red Alert, KKND, Larry, Shadow Warrior, Worms i wiele, wiele innych. Poszukaj w google stare gry i sam coś wybierz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 djablo 1 i 2?? :lol: starcraft, quake 1 :D doom 1 i 2 , ALone in the dark 1,2,3 shadow of the comet, neverhood , carmageddon 1 i 2 , another world , flashback, gta 1 i london pack , wszystkie space questy,kinq questy,police questy i larry [ z tym ze pierwsze z cyklu to jeszcze tekstówki] zależy jaki gatynek preferujesz. bo w starszych gierkach to sie kocham NO I OCZYWISCIE TRANSPOTR TYCOON DELUXE :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 BiG THX Nie liczyłem na taką szybka odpowiedź. 8) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 A może CounterStrike 2D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Mario :) i Crock chyba pójdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Leborg, sadzisz ze Carmageddon 2 pojdzie na karcie na 2d? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 >>>pujdzie w trybie softwear A co do gier to jest ich cala masa. Spokojnie mozesz emulowac konsolki takie jak snes, nes czy genesis - wiec tysiace gier stoji przed toba otworem :] Rowniez wszytskie oldskulowe przygodowki 2d (tez jesy ich cala masa, ja polece serie monkey island, ksiaze i tchurza[bardzo fajn... i polska na doatek :]]) Pozatym "pompuj budyn - najlepszy sposob na pozbycie sie nudy" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 CS 2D wywala mi że potrzebuje karty 3D :x :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Leborg, sadzisz ze Carmageddon 2 pojdzie na karcie na 2d?oczywiście że pójdzie. wiem bo grałłem na jakims s3 1mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Całe mnóstwo!!! Dodam jeszcze: SkyNet, Mortal Combat, NFS 3 Hot Pursuit... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...