mak777 Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Hehe wiem że tak głupio ale co mi tam, pochwale się :P Dzisiaj mi stuka równiótkie 18latek na liczniku :D Stara dooopa jestem :P No ale w pewnym sensie jestem szczęśliwy dlatego dziele sie z Wami moim szczęściem :D Nareszcie będe mógł bezstresowo sobie kupić pifko w sklepie, wjazd na większość dyskotek też już nie będzie problemem :D :twisted: No teraz do pełni szczęścia brakuje mi 3 rzeczy :twisted: Zdanej maturki z zajefajnymi wynikami, zdania za pierwszym razem prawka, no i pięknej kobiety u boku :lol: :banan: :banan: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 kongratulejszon jak będziesz wznosił toast to nie zapomnij o nas 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 sto lat, sto lat :) niech ci sie spelni :) wypij za nas a my za ciebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Najlepszego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 No pamiętaj o nas :) STO LAT !! No i jak najdłuższego stażu na Tweak'u :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 najlepszego ;] na urodziny dostaniesz jakiegos head'a bo zaczne dzis grac z wami w cs:s ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 GNZ, nie odgrażaj się tak :D Bo jak narazie, skromnie mówiąc, to ja, Jin i Arnie rządzimy :P Wszystkim serdecznie dziękuję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 najlepszego ;] na urodziny dostaniesz jakiegos head'a bo zaczne dzis grac z wami w cs:s ;] widzem ze zapowiada sie ciekawie ! - juz sie niemoge doczekac :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Hehe wiem że tak głupio ale co mi tam, pochwale się :P Dzisiaj mi stuka równiótkie 18latek na liczniku :D Stara dooopa jestem :P No ale w pewnym sensie jestem szczęśliwy dlatego dziele sie z Wami moim szczęściem :D Nareszcie będe mógł bezstresowo sobie kupić pifko w sklepie, wjazd na większość dyskotek też już nie będzie problemem :D :twisted: No teraz do pełni szczęścia brakuje mi 3 rzeczy :twisted: Zdanej maturki z zajefajnymi wynikami, zdania za pierwszym razem prawka, no i pięknej kobiety u boku :lol: :banan: :banan: Zdrowie Wasze [Tfoje :roll: ] W Gardla Nasze :D Syskiego naj... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Najlepszego:] Ps. Prawka nie da sie zdać za pierwszym razem :lol: :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 gdzie impreza ??? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 j.w i w. ...... najlepsiejszego .. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Hapi Beeeeerrrzdej tu juuuu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Coż, ode mnie rowniez najlepsze zyczenia, oprocz tego co sam sobie wymarzyles dorzuce jeszcze jakiegos GF 6800 ;) Aha, niesety osobiscie ci zyczen nie zloze, ale poprosze kogos zeby zrobil to za mnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Coż, ode mnie rowniez najlepsze zyczenia, oprocz tego co sam sobie wymarzyles dorzuce jeszcze jakiegos GF 6800 ;) Aha, niesety osobiscie ci zyczen nie zloze, ale poprosze kogos zeby zrobil to za mnie ;) Czyli mam rozumieć że Klaudia sama przyjdzie? :( Szkoda :( No ale jak już przyjdzie to daj jej tego GF 6800 dla mnie ;) P.S. Dziękuję wszystkim!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reno Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Ja mam dopiero 21.03.2005 18-nastkę :-) Urodziłem się 21.03.1987 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ wszystkiego NAJ!lepszego :) panienki, furki i maturki :) i sie nie przepij dzis ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WzQ Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Przyłączam się do wszystkich życzeń ! Oby Ci się dobrze układało... I czego tam sobie tlyko chcesz :P OT: Reno, jestem od Ciebie o 1 dzień starszy :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Najlepszego :!: :D PS dzisiaj też wypada rok jak chodze z moją dziewczyną. 8) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Wszystkiego najlepszego przy okazji rozśmieszyła mnei wypowiedź: Ja mam dopiero 21.03.2005 18-nastkę :-) Urodziłem się 21.03.1987 :P trudno żeby było inaczej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Wszystkiego naj :) A tak nawiasem mówiąć ja też dzisiaj mam urodziny 16 :D:D:D Już niedługo 18-tka :) mak777 jesteśmy z tego samego dnia i miesiąca coż za przypadek :D Pozdrówka wszystkim urodzonym 13-ego i nie tylko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 wszystkiego najlepśego ..hmm zaraz zaraz a gdzie browary dla nas ?????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 GNZ, nie odgrażaj się tak :D Bo jak narazie, skromnie mówiąc, to ja, Jin i Arnie rządzimy :PJestem sławny >:P . A tobie wszystkiego najlepszego zycze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 wszystkiego najlepśego ..hmm zaraz zaraz a gdzie browary dla nas ?????????????? Mówisz - masz 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 gul gul gul .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Juz Ci na gg zlozylem, ale jeszcze raz nie zaszkodzi :] Wszystkiego Najlepszego mistrzu pokemon :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 wszystkiego naj ... A ja mam dzisiaj 17 urodzinki :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...