Electric Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Pozyczyłem sobie kiedyś od kumpla karte TV WinFast pro. Zainstalowałem, chodziło ładnie. W końcu musiałem oddac wieć wyłaczyłem kompa, wyciągnąłem i wszystko łądnie chodzi... Dzisiaj zajrzałem z ciekawości do Dziennika Zdarzeń i widze tam wpis "Nie można uruchomić usługi WinFast TV2000/DV2000 WDM Video Capture. z powodu następującego błędu: ". Tych błędów jest pare bo kara instalowała sie jako pare urządzeń. Wpisy sie pojawiają zawsze po właczeniu kompa. Wynika z tego ze stery nie są odinstalowane ylko system próbuje je ładować przy każdym starcie... Jak to teraz usunąć. ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electric Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Naprawde nik sie nieorientuje ?? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...