krycha4e Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 A wiec jestem poczatkujacy, tzn nie daje rady podkresic na swoim starym kompie procka, aby byl stabilny w systemie itp. Ile powinienem na maksa go podkrecic aby nie miec problemow. Czy ktos ma sposob lub podobna konfiguracje? Prosze o pomoc Dzieki , hej!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 a może wystarczy troche podnieść v-core żeby był stabilny? :wink: proponuje odwiedzić Podkręcamy...zaczynamy (dla mocno początkujących) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycha4e Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Dzieki, co sie udalo to sie udalo. Uzyskalem z 900 Mhz 1,1 Ghz i system jest stabilny. Jedynie w grach moge zauwazyc malusienkie migotanie obrazu. Da sie z tym cos zrobic? 3D Mark wycisnol 3617 pkt Temperatura procka 35-39 st Aktualna konfiguracja: Abit BE6-II, Celeron 900Mhz@1.1Ghz, 2xSdram128(PC 133), Gforce4 Mx440 128MB, Segate IV 40 GB, Sound Blater 128,Lan 10/100Mbit, LG CD-RW 24x RULEZ !!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Ciesze się że mogłem pomóc. Co rozumiesz przez migotanie obrazu w grach? Testowałeś stabilność Prime95 przez 3-6h? Jaki masz zasilacz? Możliwe że jusz się kończy. Ja tak miałem jak mój GF3 zeżarła 2x300W zasilki, obraz na chwilke się wyłączał po czym sam się włączał, nawet w windowsie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...