EDDY Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Mam taki dziwny problem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Glosuje : "do 30" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 ze 30zł czyli tak jak poprzednik napisał a pudełeczka fajniejszego do mobo to dawno juz nie widzialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 30 to cena odpowiednia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 hmm odsylanie do innych forow jest chyba niezgodne z regulaminem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 29,99 -cena "psychologiczna" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 29,99 -cena "psychologiczna"sam stosuje takie 'psychologiczne' ceny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 A tak z ciekawości to po co Ci taka wycena ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 A tak z ciekawości to po co Ci taka wycena ?eee bo chce szprzedać ? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Kilka miesięcy temu (chyba w lipcu:)) miałem serwisowaną płytę główną i odesłali mi tylko ją. Mimo, że wysyłałem całość. Opieprzanie ich nie przyniosło wielkich rezultatów: przysłali same sterowniki od mobo z listopada 2003 (moja jest ze stycznia 2003). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Kilka miesięcy temu (chyba w lipcu:)) miałem serwisowaną płytę główną i odesłali mi tylko ją. Mimo, że wysyłałem całość. Opieprzanie ich nie przyniosło wielkich rezultatów: przysłali same sterowniki od mobo z listopada 2003 (moja jest ze stycznia 2003). Za 15 zł sprzedam Ci pudełko w idealnym stanie z woreczkiem antystatycznym i tymi gąbkami :> jeżeli aż tak Ci zależy na tym skądinąd zajebiaszczym pudełku :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Kilka miesięcy temu (chyba w lipcu:)) miałem serwisowaną płytę główną i odesłali mi tylko ją. Mimo, że wysyłałem całość. Opieprzanie ich nie przyniosło wielkich rezultatów: przysłali same sterowniki od mobo z listopada 2003 (moja jest ze stycznia 2003). Za 15 zł sprzedam Ci pudełko w idealnym stanie z woreczkiem antystatycznym i tymi gąbkami :> jeżeli aż tak Ci zależy na tym skądinąd zajebiaszczym pudełku :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 15 zł piechotą nie chodzi + kable i intrukcja. :-P Czuję się po prostu wyciach!any przez hurtownię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 15 zł piechotą nie chodzi + kable i intrukcja. :-P Czuję się po prostu wyciach!any przez hurtownię. Co racja to racja, ale ja mam 2 takie i dlatego chciałem Ci jedno psrzedać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 mysle ze 2 dyszki czy ty chcialbys placic z jakieś glupie pudełko pełne (raczej) niezbyt potrzebnych ciach!lów 30 zlociszy? Przecież to rozboj w bialy dzien!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...