havana Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Czy ktoś wie, czy można kupić, jeśli tak to gdzie, Athlona XP 1900+ z nowym jądrem t-bred. Czytałem na Tomshardware porónanie wydzielania ciepła takiego procka (trochę ponad 50W) ale nigdzie go nie ma. W sprzedaży jest tylko 2200+. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Kurcze...tez bym kupil cos takiego.Mam Durnia1200(133) i Zalmana 6000 na LOW.Po zmianie na 1900+ nie musial bym podwyzszac obrotow wentyla,a co za tym idzie.......CISZA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 AXP z nowym rdzeniem T-bred pokazuja sie dopiero powoli w USA. Zanim do nas to dojdzie to minie jeszcze duzo czasu bo z magazynow musza zejsc procki oparte na rdzeniu Palomino. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fach Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 JA Go kupie chyba na 100% wtedy gdy beda je robic na Tbred rev.B (kreca sie do 2.3-2.6Ghz)!. Narzie Moj AXP 1600+ mi styka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 JA Go kupie chyba na 100% wtedy gdy beda je robic na Tbred rev.B (kreca sie do 2.3-2.6Ghz)!. Narzie Moj AXP 1600+ mi styka I slusznie 8) A ja na Twoim miejscu poczekalbym jeszcze troszke na Bartony robione w SOI. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 JA Go kupie chyba na 100% wtedy gdy beda je robic na Tbred rev.B (kreca sie do 2.3-2.6Ghz)!. Narzie Moj AXP 1600+ mi styka I slusznie 8) A ja na Twoim miejscu poczekalbym jeszcze troszke na Bartony robione w SOI. Pozdro Dexter Mi sie wydaje że technologie SOI zastosują dopiero w hamerze zrezygnowali z wykorzystania tego w bartonie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 JA Go kupie chyba na 100% wtedy gdy beda je robic na Tbred rev.B (kreca sie do 2.3-2.6Ghz)!. Narzie Moj AXP 1600+ mi styka I slusznie 8) A ja na Twoim miejscu poczekalbym jeszcze troszke na Bartony robione w SOI. Pozdro Dexter Mi sie wydaje że technologie SOI zastosują dopiero w hamerze zrezygnowali z wykorzystania tego w bartonieJa czytałem, że właśnie przez SOI są opóźnienia z Bartonem ( a najbardziej z fabryką w Dreznie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...