lorddeathvader Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Witam , mam pytanie/prośbę zna ktoś dobry program i dość łatwy do "wyciągania" Audio (muzyki) z Plików Wideo - mówiąc ściślej teledysków? Dobrze by było jakby zapisywał od razu do mp3 , prosze o pomoc, pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 ja znam.. www.google.pl "avi to mp3" "mpeg to mp3" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorddeathvader Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 thx ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorddeathvader Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 shit same platne lub triale - nie ma nikt jakiegos - chociaz nazwe z linkiem :) nie chodzi o to ze nie szukalem - szukalem ale nie znalazłem :/shit same platne lub triale - nie ma nikt jakiegos - chociaz nazwe z linkiem :) nie chodzi o to ze nie szukalem - szukalem ale nie znalazłem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThemBones Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 VirtualDub - http://www.virtualdub.org/ File->Save WAV A na mp3 to już musisz zamienic we wlasnym zakresie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorddeathvader Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 ooo dzieki dam rade z wav ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VRx Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Cool Edit Pro 2.0 rulezzzz sam uzywam, przechytuje dzwiek z karty muzycznej (radio sieciowe, TV, filmy, wszystko co slyszysz z glosnikow kompa mozesz nagrac) podczas zapisu mozesz wybrac czy ma zostac jako wav czy odrazu kompresujesz do mp3 niestety wersja bezpłatna umozliwia zapis utworów >1minuta (z tego co pamietam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...