djcasper Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 no dzieki wielkie ale jak bys mi krok po kroku powiedzial jak to skonfigurowac bo to dla mnei czarna magia to byl bym ci bardzow wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demon666 Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Jaki OS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 to robisz tak! rejstrujesz sie na stronie za free no-ip.com, nastepnie logujesz sie na strone w menu: Hosts / Redirects klikasz Add, w hostname wpisujesz np. gosc, nastepnie wybierasz domene np. no-ip.org (bedziesz mial adres gosc.no-ip.org) zaznaczasz DNS A, dalej juz nic nie musisz wpisywac, klikasz create host i juz masz swoja prywatna domene gosc.no-ip.org, teraz zeby wszystko dzialalo sciagasz z tej samej strony program No-IP DUC, po instalacji wpisujesz swoj e-mail podany podczas rejstracji i haslo, po uruchomieniu idziesz do opcji zaznaczasz zeby uruchamial sie z widnows, od tej pory nigdy wiecej nie bedziesz musial podawac swojego aktualnego IP, wystarczy, ze kazdy bedzie znal twoja domene. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djcasper Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 ok dzieki zaraz sproboje to zrobić i jak by coś mi dalej nie grało to napisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djcasper Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 No i wszystko ładnie pięknie udało mi sie i wielkie dzieki, ale zrodził się kolejny problem,a mianowicie: stworzylem sobie domene djcasper.servebeer.com i wszysto chdziło super, podawałem adres http://djcasper.servebeer.com:8000/listen.plsi wszystkim chodziło ale rozłaczylem sie z neo+ i połączyłem jeszcze raz, w związku z czym zmienił mi się ip i teraz soutcast nie chce sie połaczyć, co jest tego przyczyną?? w No-iP najpier mi sykoczyło [Pt 12:51] djcasper.servebeer.com: DNS update successful. a potem jak zaznaczyłe serwer w tym okienku wyzej pokazał sie napis [Pt 12:53] djcasper.servebeer.com: DNS is current, no update needed. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scandal Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 zrobiłem wszytsko tak jak napisał artur c. w NO IP DUC wyświetla mi takie info: [Pt 21:27] Updating host: blackmirrors.no-ip.com [Pt 21:27] blackmirrors.no-ip.com: DNS is current, no update needed. Natomiast w Shoutcascie kiedyw miejsce adresu wpisze blackmirrors.no-ip.com nie łączy.... Co radzicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 sorry panowie, ale nie pomoge bo tak w ogole nie korzystam z tego programu, zastepuje mi go funkcja w routerze... DNS is current, no update needed w sumie co tu tlumaczyc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...