Gość Niko123 Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Mam plyte epox 8rda3i w biosie mam na auto woltaz pamieci a pamieci mam twin mos 2.5 400 najtansze z twin mosow 400 i plyta ustawia je na napieciu 2,74v okolo na auto , a z tego co wiem to powinna na 2.5v . Mam nazucic jej 2.5v czy pozostac przy auto- 2.74v????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limal32 Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 to normalne ,możesz jak chcesz ,no chyba że podkręcasz to co innego daj na 2,5 zapuść jakiś test dla pamięci i jak bedzie wszystko oki ,a powinno to zostaw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Ramowi nie zaszkodzi te 2,7 poza tym epox ma domyślnie 2,7 dla ramu i jakoś nikt się nie skarży :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Ramowi nie zaszkodzi te 2,7 poza tym epox ma domyślnie 2,7 dla ramu i jakoś nikt się nie skarży :DNo nie bardzo :lol: Mój ustawia 2,6 dla moich ramów. Wszystko zależy od zastosowanych pamięci i domyślnego napięcia na jakim dane pamięci pracują. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Ja mailem swego czasu 8RDA3+ i jakiego ramu bym nie włożył zawsze mi pakowała 2,74V tylko ze ja nie uznawałem tego za problem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 To nie jest problem. Jak tak ustawia, to tak ma być. :wink: No chyba, że więcej :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 He he he więcej to i tak zawsze było znaczy się zawsze na max V dla RAMu było ale to już trzeba było ręcznie dać :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niko123 Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 DziekiDzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LpastA Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 to chyba zalezy od kosci bo jak mialem 333 to dawalo 2,5 a teraz na 400 daje wlasnie 2,74. oczywiscie przy ustawieniu default Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...