sokolr Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Tak z ciekawości pytam i oczywiście także dla orientacji ilu "owerlokerów" przypada na 1 mieszkańca :))) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 A tak ciężko w użytkownikach wybrać wyszukiwanie względem "skąd" i ci co się przyznali że są z Wrocka będą tam napisani... Jak dobrze policzyłem wyszło 65! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolr Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 A tak ciężko w użytkownikach wybrać wyszukiwanie względem "skąd" i ci co się przyznali że są z Wrocka będą tam napisani... Jak dobrze policzyłem wyszło 65! Dzięki Ci wielkie! Ja nie za bardzo zorientowany:)) A kto z okolic Sępolna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Dzięki Ci wielkie! Ja nie za bardzo zorientowany:)) A kto z okolic Sępolna? Jeszcze przez 5 dni będę mieszkał na Wróblewskiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Moze zrobimy konkurs na najwiekszy off topic w historii tego forum ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Na Oślą zapraszam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Moze zrobimy konkurs na najwiekszy off topic w historii tego forum ? mam nawet temat - "Jaka jest dzisiaj u Ciebie pogoda ???" moze pisac kazdy i dodawac codzennie nowego posta :D - borac pod uwage ilosc dni w roku i ilosc "aktywnych" userow wyszedlby MegaOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 (...)"Jaka jest dzisiaj u Ciebie pogoda ???"(...) :? A jak pogoda może być w Polsce o tej porze roku? Zimno i szaro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 WROCLAW RULEZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...