kmicic Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 W jaki sposób zmodyfikować rejestr, aby po kliknięciu prawym przyciskiem myszki (na wolne miejsce na pulpicie, albo w folderze...), wybraniu NOWY, uzyskać na liście wyświetlonych "nowych obiektów" dany obiekt (dokładnie chodzi mi o skrót do stworzenia nowego dokemunetu tekstowegow Notatniku, na kompie z Xp'kiem brakuje u mnie takiego "nowego dokumentu" w opisanym wyżej menu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Tweak UI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Próbowałem za pomocą pr. Windows Configuration(opdowiednik twaek'a), i można za pomocą tego programu modyfikować menu "nowy...", ale lista programów, które można dezaktywować/aktywować za pomocą tego programu do owego menu pokrywa się z programami, których pliki mogę tworzyć za pomocą menu "nowy plik", a więc brakuje tam możliwości aktywacji tworzenia dokumentów *.txt jako nowego pliku z twgo menu. oczywiście notatnik jest zainstalowany. system do winXpHe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Nie żadne łindołs konfiguratory tylko Tweak UI. Dajesz "Create" wskazujesz na jakis plik tekstowy i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...