ULLISSES Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Wklej LOG z programu OTL, ustawiając czas File Age na 1 dzień: http://www.otofotki.pl/img12/obrazki/sk983...08-02-04-19.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firo Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2011 (edytowane) Mam pewien problem z miejscem na dysku. Brakuje dokladnie 4 GB. Przedstawia sie to tak : Partycja ma 97 GB Katalogi zajmuja 72 GB Wolne miejse to 21 a nie 25 GB. Wszystkie uslugi typu hibernacja , przywracanie wylaczone. Usuniete punkty przywracania i oprozniony kosz. Dysk przeskanowany - wirusow brak. Dodam tylko ze pozostale partycje dobrze wyswietlaja ilosc miejsca a ta ktorej dotyczy problem nie jest partycja systemowa. Dysk Seagate , Windows 7. Edytowane 23 Stycznia 2011 przez Firo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 1. Pobierz i zainstaluj Total Commander. 2. Wejdź na tą partycję, włącz pokazywanie plików ukrytych. 3. Zaznacz przy pomocy SPACJI wszystkie pliki i folder. 4. Zrób screena i wklej tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwerty7 Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2011 Przez miesiąc do ponownej instalacji W7 64, zeżarł 100 GB - dysku, do tej pory nie wiem co tam było. Mam wrażenie że wyłączyłem przywracanie sytemu, upgrade i windows search. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Witam. Pozwolę sobie odświeżyć temat. Problem - brakuje ~30% dysku (~40GB) TC zlicza, że zajęte miejsce to ~50GB - system blisko 90GB. W7 HP SP1 64bit Edytowane 26 Grudnia 2014 przez Leon166 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2014 Pokazałeś tutaj foldery same, jeszcze są pliki w głównym drzewie czyli w C:\Zobacz ile mają: hiberfil, swapfile, pagefile :) Musisz mieć widoczne pliki ukryte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2014 Pokazałem wszystko - w głównym katalogu C nie ma plików (same foldery) - hibernacja wyłączona, pagefile przeniesiony na d. Ukryte i systemowe widoczne (te z wykrzyknikiem w ikonie). Co już robiłem: chkdsk - brak problemów, wirusów brak (na co dzień avast + skan - Dr.WEB-CureIt, adwcleaner, Malwarebytes). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2014 Użyj programu SpaceSniffer, zobaczymy co pokaże. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Dzięki M1siek - SpaceSniffer "otworzył mi oczy", tyle miejsca zajmował System Volume Information (TC go nie zliczał) - usunąłem punkty przywracania i wyłączyłem ochroną systemu na C. edit mimo to "System Volume Information" zajmuje ponad 2,5GB - wciąż tworzy się w nim świeży katalog. Edytowane 28 Grudnia 2014 przez Leon166 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...