Adamus1906 Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 na której mógłbym znaleźć dane jakiegoś przykładowego człowieka np. w Kolumbii, chodzi mi o strone gdzie mógłbym znaleźc przykładowe adresy z większości krajów,coś takiego jak tu http://phone.people.yahoo.com/ tylko że to jest akurat tylko dla USA Czy wogóle istnieje coś takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Nie, Kolumbia nie posiada takiego spisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus1906 Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 lol nie chodziło mi o Kolumbie tylko ogólnie,np wystarczyłaby mi sama europa,już wiem że napewno coś takiego jest :wink: ,stymże adresu jeszcze nie zdobyłem pytanie nadal aktualne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Poszukaj w książki telefonicznej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...