wunat Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Wiec tak mam ram - 253 pc133, 128 pc133 i 32mb ;) za cholere nie wiem jakiego ;) moje pytanie: jakie jest prawdopodobienstwo ze mi cos <span style="color:red;">[ciach!]</span>lnie jezeli to wszystko puszcze na cl2 i pc133 ? A i jeszcez jedno zna ktos jakigos dobrego linka z faqiem do Solteka Sl-Kav75 (glownie mi chodzi o ustawienia biosu) z goory dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 zacznijmy od tego, z eprawdopodobienstwo, ze 32 mb pewnie pc 66 ;) poojdzi ci na pc 133 i cl 2 jest znikome Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 hm w biosie ustawilem na 133 i cl2 (napewno) i chodzi aczkolwiek teraz wyjalem ta kosc i 3dmark podskoczyl mi z 4801 do 5031 i chyba tak zostawie bo chyba nie zauwaze braku tego ramu przy pracy ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 OT: tez jestem z bielan ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 bielany rulezz 8) 8) 8) a najbardziej rulezz gimnazjum nr. 2 8) 8) 8) :P nie wiem, jak ty, ale ja mam widojk z okna na hute :P tzn kominy widze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 hehe ja dawne gimnazjum nr.2 (czyli S.P 332 skonczylem) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 eee Bruce po co ci 2 takie wypaśne zasilacze :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 hehe ja dawne gimnazjum nr.2 (czyli S.P 332 skonczylem) ;) hyhy 332 to moj rejon :D ale do gim tam nie poshedlem, bo tam metali nie loobia (jak wshedzie, ale w gim 2 troche mniej :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 eee Bruce po co ci 2 takie wypaśne zasilacze :?: czyms trza zasilac wentyle, oswietlenie i 2 nagrywarki :lol: droogi jest do mobo i hdd :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...