eurobaza Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Mam taki problem. Kupiłem nie dawno monitor Geteway VX930 Flat i po trzech tygodniach zaczął przy rozdzielczości 1152x864 100Hz co jakiś czas drgać, są to drgania bardzo minimalne, a zarazem bardzo denerwujące, bywają co jakiś czas. Nie wiem jak to dokładnie opisać, ale te drgania wyglądają hmmm - obraz zamazany/mżawka/jak bym źle widział np. bez okularów przy & diopttii (ale zaznaczam, wzrok mam dobry), coś w tym stylu. Jak zmieniam odświeżanie na mniejsze to te drgania się nasilają, zmiana rozdzielczości nic nie daje, jedynie rozdzielczość 800x600 przy 120Hz działa ok, ale już wyżej takiego odświeżania nie wyciągnę. Może jest jakiś program, który to naprawi, czy może jest to ewidentne uszkodzenie i trza jechać do serwisu, aha po wgraniu nawet oryginalnych sterów ze strony producenta nic nie pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 jaka masz grafe ? przez jakie wyjscie masz podpiety monitor ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Skoro drgania wystepuja co jakis czas to moze jest cos nie tak z siecia elektryczna. Wepnij jakis filtr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eurobaza Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 grafikę mam geforce mx4000, wejście zwykłe (chyba się zwie d-sub), filtra rzeczywiś nie mam, ale może to właśnie przez to występować taki problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Mój kolega tak miał jak ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>ła się lodówka. Zobacz czy wtedy nic się nie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shpak Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Yoł! Mi się tak dzieje jak mama włącza mikrofale :) . Ja bym podksoczył z monitem do kumpla i sprawdzil jak u niego dziala. Ja stawiam na sieć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...