Spec89 Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Mam kalkulator Algebra FX 2.0 Plus. Po podłączeniu do komputera i próbie przegrania plików na kalkulator widzę kompunikat " Conneting error". Proszę o pomoc co mam zrobić aby mi to działało. :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konios Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 no chyba masz problem z polaczeniem. pokombinuj cos z kablem, moze jakies sterowniki do tego trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec89 Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Sterowniów do kabla chyba nie trzeba. A problem z połączeniem...nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec89 Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 w kalkulatorze nie potrafię nic zmienić a na kompie mam wszystko właściwie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...