Wofek Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Słyszałem że to system na którym progsy z Windowsa i Linuxa chodzą... Jaka jest aktualna wersja ??? Czy warto się w to bawic ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 zdecydowanie odradzam - szkoda czasu i pieniedzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 powiem krotko WIELKIE GOWNO odswierzanie 60Hz i KDE ktore jest brzydkie (to moje zdanie) a pozatym stracilem przez to GOWNO wszystkie dane nie instaluj tego z botowalnej plyty !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 ten topic to chyba poleci na software Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 poleci ale póki co 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 powiem krotko WIELKIE GOWNO odswierzanie 60Hz i KDE ktore jest brzydkie (to moje zdanie) a pozatym stracilem przez to GOWNO wszystkie dane nie instaluj tego z botowalnej plyty !! miałeś przecież do wyboru dwie wersje instalki: 1. "przejmij kontrole nad CAŁYM DYSKIEM ( łacznie z partycjami ) 2. instaluj "obok windy" nie czytałeś info? ja troche w tym posiedziałem i musze przyznac, że z każda kolejną wersją ( ja doszedłem do SP2 ), chłopaki z lindows robią coraz większe postępy. a KDE możesz se mnienić na jakieś inne GUI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Już leci... Wofek wrzucaj swoje wątki na odpowiednie forum. Robisz syf z forum i to nagminnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 ciagle na hardware :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Gr00bY Mazur"]Już leci... Wofek wrzucaj swoje wątki na odpowiednie forum. Robisz syf z forum i to nagminnie. hehe, ktos tu dostal opieprz :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 ciagle na hardware :D Już nie :-) Ps. Jestem w szkole i mam 128MB ramu więc nie wymagaj szybkości... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 a gOOfno..... nic pod tym nie dziala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...