s0Opel Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Witam. Zakupiłem na allegro tę kartę, przyjechała do domciu, wkladam do kompa i... Winshit startuje, logowanko sratata, nagle sie pojawia "dymek", ze wykryto nowy sprzęt no i .. koniec. FREEZE systemu, totalna zwiecha.. Próbowałem już wszystkiego, od zmiany slotów PCI, po cuda-wianki w systemie awaryjnym.. Zawsze to samo, windows startuje i sie po krotkim czasie zawiesza się (oO). Obawiam się, że karta jest walnięta, ale to okaże się dopiero jutro - gdy qmpel u siebie sprawdzi... Aa.. zapomniałbym dodać mobo to Epox 8rda, winshit xp SP1.. Any sugestions :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demon666 Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 u mnie dziala b. dobrze na takim sprzecie, pewnie muza jest zepsuta. zobaczysz co u kolegi sie stanie i bedzie wszytsko jasne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deejay Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Witam. Zakupiłem na allegro tę kartę, przyjechała do domciu, wkladam do kompa i... Winshit startuje, logowanko sratata, nagle sie pojawia "dymek", ze wykryto nowy sprzęt no i .. koniec. FREEZE systemu, totalna zwiecha.. Próbowałem już wszystkiego, od zmiany slotów PCI, po cuda-wianki w systemie awaryjnym.. Zawsze to samo, windows startuje i sie po krotkim czasie zawiesza się (oO). Obawiam się, że karta jest walnięta, ale to okaże się dopiero jutro - gdy qmpel u siebie sprawdzi... Aa.. zapomniałbym dodać mobo to Epox 8rda, winshit xp SP1.. Any sugestions :?: mialem cosik takiego jak przez przypadek kabelek z +12 dostal sie na k.dzwiekowa i dymek tez poszli :D od tego momentu winshit sie zawieszal - w momencie jak mial zagrac pierwszy dzwiek (powitanie windowsa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...