Wofek Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Tak jak w temacie...... GNOME czy KDE ??? moze inne środowisko graficzne pod Linuksa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Na Software zapraszam.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Mam KDE i takie oto problemy : Odpalam Noatum (zeby gral pliki mp3 z pierwszej partycji windowsowej a z drugiej przy pomocy Konquerora kopiuje 100 MB na partycje linuxowa i ..... Takich zaciachow na plajerku jeszcze w zyciu nie slyszalem !! Noatum cial sie ze strach. Czyzbym mial za slabego kompa (AXP1,6 ,Barraca na ATA100, 256DDR, Mandrake8.2, KDE2.2.2)?? -ten sam plik (.tar.gz juz na ext2) biore "podglad w Ark"(taki rar :) ) i Noatum znowu sie tnie !! -biore "rozpakuj tutaj"(wszystko na ext2) i znowu sie tnie !! tnie sie tez jakis czas (okresowo) po wykonaniu operacji !! Aha przy tych zaciachach rowniez kursor zachowuje sie jak na slajd-szol po prostu tnie sie wszystko !! Nie probowalem GNOME ani KDE3 ale te problemy to prawdopodobnie wina wlasnie KDE i/lub Mandrake dlatego robie przesiadke na RH7.3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Tak jak w temacie...... GNOME czy KDE ??? moze inne środowisko graficzne pod Linuksa ?A gdzie IceWM, BlackBox, Enlightenmant i reszta? :lol: Póki co w zależności od komputera duet KDE/IceWM 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Mam KDE i takie oto problemy : Odpalam Noatum (zeby gral pliki mp3 z pierwszej partycji windowsowej a z drugiej przy pomocy Konquerora kopiuje 100 MB na partycje linuxowa i ..... Takich zaciachow na plajerku jeszcze w zyciu nie slyszalem !! Noatum cial sie ze strach. Czyzbym mial za slabego kompa (AXP1,6 ,Barraca na ATA100, 256DDR, Mandrake8.2, KDE2.2.2)?? -ten sam plik (.tar.gz juz na ext2) biore "podglad w Ark"(taki rar :) ) i Noatum znowu sie tnie !! -biore "rozpakuj tutaj"(wszystko na ext2) i znowu sie tnie !! tnie sie tez jakis czas (okresowo) po wykonaniu operacji !! Aha przy tych zaciachach rowniez kursor zachowuje sie jak na slajd-szol po prostu tnie sie wszystko !! Nie probowalem GNOME ani KDE3 ale te problemy to prawdopodobnie wina wlasnie KDE i/lub Mandrake dlatego robie przesiadke na RH7.3. mi sie też w mandraku tak sie działo... ale w rh7.3 jest spoko co do wyboru to ja osobiscie wole kde, ale gnome tez jest spoko. jednak jak bedziesz chciał cos zrobic powaznego (konfig, instalacja programów, itp.) najlepsza jest konsola. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuakeR Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Menadżer okien powinen być mały i szybki :) Najlepiej WindowMaker. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 dziwne bo u mnie na sprzecie w configu nizej i mandraku 8.2 kde 2.2.2 wszystko jest wporzadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...