Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Jak sie robi test na fps w tym programie???. Zawsze instalowalem ustawialem sobie detale i w konslo wpisywalem : TIMEDEMO 1 demo demo001 Czy wy tak robicie(ci ktorzy testuja karty graficzne np. Lisek)???. Ostatnio sobie przegladalem testy Kyro2 na Fazirze i tam bylo cos takiego : Qauek 3 Arena 1.17 1024x768 32bit jaki oni zrobili ten test??? cz tak jak ja??? Chodzi mi o uniwersalne testowanie Quake 3 Arena tak ja sie testuje na calym swiecie czy to co ja robie jest OK??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Qauek 3 Arena 1.17 1024x768 32bit A czy nie bylo tam jeszcze 'Max details' czy cos podobnego? A 1.17 to pointrelease (taki patch). 1024x768 32bit to wiadomo chyba :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 hej skad ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> ten path? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 W opcjach graficznych masz ustawienia na samej górze : Fastes, High Quality itp i to właśnie te zmieniasz i sprawdzasz potem fps, to są przypisane ustawienia graficzne. Niemierzysz w Custom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 hej ja wiem jak sie ustawia!!! mi chodzi o to jaka komende sie wpisuje ktore timedemo?? np. gdy na vr zone testuja karty! co wpisuja? jaka komenda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 hej skad ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> ten path? Tutaj poszukaj >>http://q3arena.gry.wp.pl/<< mi chodzi o to jaka komende sie wpisuje ktore timedemo?? To zalezy jeszcze jakie to demko (w testach powinno byc napisane). W ostatnich pointrelease'ach jest jakies nowe demko. I chyba testuja to wlasnie tak jak mowisz: TIMEDEMO 1 demo demo001 (nazwa demka) Tylko nie wiem jeszcze czy wylaczaja do tego dzwiek (?) :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Teraz sie testuje na PR1.30 i demo four. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...