dade Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Mam pytanko Mam serwerek linuksowy ktory udostepnia internecik w sieci na serwerze sa tez skonfigurowane konta pocztowe. Od jakiegos czasu serwer rozsyla wirusy z kont pocztowych ktore sa tam zalozone np beagle netsky i takie tam dziadostwa. Czy da sie cos z tym zrobic tzn zeby to sie automatycznie nie rozsylalo. acha linuks to slackware 8.1 a pocztan na sendmailu prosze o odp bo bardzo mi na tym zalezy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Spamassassin + clamav + odpowiednia konfiguracja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dade Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 a moglbys napisac cos wiecej o tych programikach albo gdzie jest cos ladnie napisane po polsku na ten temat i mam pytanko czy ten programiki beda skuteczniedzialaly w trybie tekstowym bo na serwerze sa tylko konta z ktorych korzystaja komputery w sieci stojace na win 98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...