ThonThar Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Mam taki problem z karta HIS Radeon 9000 128bit. Jeśli karta działa na AGPx2 to system jest BARDZO niestabilny, czasem się w cale nie uruchomi albo są zwisy po kilku minutach. Problem znika gdy przestawie w sterach na AGPx1. Tylko że wtedy i wydajność spada dość znacznie. Instalowałem już większość sterownikow i to nic nie pomaga. Płyta głowna to MSI 6163 na 440BX. Wiem że płytka "troche" :lol: stara, ale czy ktoś miał już taki problem albo czy wie jak go rozwiązać :?: Aha jeszcze jedno plyta ze starsza karta na AGPx2 chodziła bez problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Jaki masz zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThonThar Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 300W. Ale komp ogolnie niewiele ciągnie energii bo jest stary, procek celeron 600, 1 dysk wiec to chyba nie to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThonThar Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Ludzie pomoże mi ktoś? :cry: Tylko bez porad w stylu kup sobie nową płytę :baranek: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...