noah12 Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Przeczytalem wlasnie na PCLabie artykul o GeForce 6600 http://pclab.pl/art12187.html Karta sie kosmicznie podkreca!!! Czyzby nowy hit? Co o niej sadzicie? Warto taka kupic? Jeszcze nie mam platformy z PCI Express, ale sie zastanawiam nad kupnem takowej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltana Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 taaaa, fajnie, tylko czemu na PCI Express i czemu kosztuje 700 pln?? to troszku za dużo na kaktę która ma w marku'05 tylko 1700pkt w standardzie. a w ogóle, to przecież N-Vidia, fuj!! :) ale serio: jeszcze jest za "świerza", żeby cokolwiek o niej powiedzieć. Wyniki są całkiem całkiem, kiedy cena spadnie do poziomu 500-600 można się będzie nad tym zastanowić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traczyk Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 czyżby nadchodził król segmentu /middle-end/ ? karata jeśli się pojawi na AGP będzie przebojem zwłaszcza że potwornie się kręci nio te shadery 3.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitz Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Ciekawe ile Leadtek dobieral tą kartę aby poszla na takich ustawieniach :lol: Ale to się nie trzyma przewidiwanych cen z sierpnia. Miala ona kosztowac troche ponad 100 $ a kosztuje prawie 200$ Ale za pol roku zobaczymy i moze pozycimy swoje Radki 9550 na rzecz nowego demona oc 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Karta nawet bez kręcenia wydajna, wkońcu ma te OSIEM potoków i prawie 5K. 3dMarków2k3, a co do o/c to nie ma się czemu dziwić wkońcu 6600GT ma dokładnie ten sam GPU tylko taktowanie 500mhz, więc na dzień dobry o 200mhz większe :o Cena jako nowości też nie jest zbyt wysoka, jeśli tylko nie zaczną dawać jeszcze gorszych 4ns. pamięci to szykuje się HICIOR na miarę radeona9500 tylko to PCI-E :( :cry: :evil: ja się tak nie bawię :P Hehe już widzę jak w podpisach za parę miesięcy zaczną królować GF6600@GT :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltana Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 ta ta, a świstak siedzi.... Powiem że nie wróżę tej karcie NA RAZIE jakiejś popularności, dopuki nie pokażą sie płyty pod AMD z PCI Express. Ew. jeśli nie pojawi się na AGP. A najpewneij się nie pojawi, bo MOCNO spadłaby sprzedaż 6800, która jest prod. flagowym dla N-Vidii. Wyniki są jakie są. W sumie ja mam lepsze na 9800, więc nie opłaca mi się zmieniać "w dół", ale dla kogoś z radkiem 9100....czemu nie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Karta nawet bez kręcenia wydajna, wkońcu ma te OSIEM potoków i prawie 5K. 3dMarków2k3, a co do o/c to nie ma się czemu dziwić wkońcu 6600GT ma dokładnie ten sam GPU tylko taktowanie 500mhz, więc na dzień dobry o 200mhz większe :o Cena jako nowości też nie jest zbyt wysoka, jeśli tylko nie zaczną dawać jeszcze gorszych 4ns. pamięci to szykuje się HICIOR na miarę radeona9500 tylko to PCI-E :( :cry: :evil: ja się tak nie bawię :P Hehe już widzę jak w podpisach za parę miesięcy zaczną królować GF6600@GT :D ciekawe jak to zrobia jak 6600 ma pamieci tsop ddr1 a wersja gt ma bga ddr3 wiec roznica jest wielka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...