tusiula Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 no wlansie kupilam kabel z forevera dostalam do tego plyte i dodatkowa z programem moge jaq do dzisiaj wieczorem oddac bo mi nie dziala no wszystkiego probowalam no nie chce nawiazac polaczenia komorka z kompem n o doradzcie mi cos :( jakis sposob szybciutko a jak ktos sie zna to niech chciaz powie jak albo podlaczy sie do mojego kompa i mi to zrobi!!!! plissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio2 Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Twoje rozwiązanie: www.gsm2pc.pl Tam masz wszystkie stery.. I pytanko do ciebie: Jakiego masz windowsa?? I czy jak podłanczas kabelek do komórki i do kompa to wykrywa ci jakies nowe urządzenie?? A tak wogóle zajrzyj do tematu o motce c550.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiula Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 ta strone juz znam ale wiesz zainstalowalam wszystko z niej i kit a mam xp hmm tylko jest odglas podlaczenia wiesz takie pyk a nic sie nie pokazuje ze wykrylo ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Jak chcesz to ci prześlę na maila co i jak...ja mam za to taki problem-mianowicie nie mogę w żaden sposób wgrać javy do C 650 :!: wgrywam Midway'em i nic ! wyskakuje :Connecting the phone.........[TIMER EXPIRED]Downloading canceled, a do czego służy wyślij komendę at,już sam nie wiem,może jest jakiś trik,którego nie ma w opisie :idea: :idea: :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiula Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 ludi prosze bedziesz zbawieniem!!!! moj e-mail jak nie widzisz to toto89@o2.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...