Skocz do zawartości
..::SNAP::..

NOKIA 6210 VS MOTOROLKA V50 VS ....

Rekomendowane odpowiedzi

Moja 6150 sprawuje sie rewelacyjnie :). Bede ja wymienial gdzies w polowie przyszlego roku, pewnie na 6310i ale jak slysze kiepskie opinie o niej to sie nie zastanawiam czy nie wyremontowac aktualnej i nie "zajezdzic" jej do reszty... o ile ja w ogole da sie zuzyc ;)

Pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6210 nie byl by zlym telefonem gdyby nie zalosna jakosc wykoniania.

Od telefonu ktory gdy kupowalem go kosztowal swoje chyba mozna wymagac jakosci przewyzszajacej zabawki z serii 3xxx. A tu telepiaca bateria (dzieki temu potrafi sie sam wylaczyc), wyswietlacz z wyraznymi smugami po kilku miesiacach (nie tylko u mnie), zacinajace sie klawisze,  awaryjnosc (5 razy w serwisie, 2 razy wymieniany) - dzieki 6210 skutecznie Nokia mnie do siebie zniechecila.

Poprzednio mialem kilkanascie innych sluchawek i zadna nie byla tak tandetnie wykonana (no moze oprocz Siemensa C35)

Az milo powspominac moja pierwsza Motke Flare (taka fajna cegla cos kolo 400 gram) - spadla mi raz z 3 metrow na posadzke na klatce przed mieszkaniem (kamienna - cos marmuropodobne ;) - spadla biedaczka pietro nizej ;), zaliczyla przejechanie samochodem (bo wpadla pod kolo przed garazem), nurkowanie w wodzie (tez w garazu ;) wylot z roweru jadacego 50 kmph i pare innych - dziala dotychczas

A u mojego kumpla nokia wypadła z octavii jadąc i rozmawiając i się lekko obdarła+ wpadła pod fotel i się lekko rozkrachyła(PĘkła obudowa w 1 miejscu) ma tera MT 50 (tak jak ja) i miała jeszcze więcej przeżyc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi