Gość majkel84 Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Majkel84, mógłbyś podać przykład tej mobo? Zacząłem się zastanawiać :PA nawet moge ci polecić konkretny sklep- Awaks.com.pl Jest tam najtaniej i mają porządną płytę za grosze MSI K8N Neo, a jak nie to imho Abit KV8Pro, DFI LanPartu UTnf3-250GB. Ale to Msi to porównywalne do abita- staje się dobrą firmą do oc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 tylko jest maly szkopul: juz mialem pare przypadkow padniecia MSI - a to przestala widziec pamieci, a to jakis scalaczek sobie wybuchl, takie tam malo znaczace rzeczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenot Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 A ja mam to co w podpisie od roku i żadnych problemów. Może przypadłości, o których piszesz dotyczą płyt lowend. A K8* do tych raczej nie należą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 a ja mam od roku low end MSI KT6-delta SR, najtańszy na KT600 i też wporzo. Zresztą mam okazje kupic tą MSI za 363,- więc chyba z niej skorzystam, pozatym ona ma różne fajne bajery, typu FireWire, GB LAN itp. A jak rzeczywiście będzie problematyczne to sie sprzeda :) Chętnie bym wziął Abita ale nie maja w tym sklepie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 jeśłi masz kase brałbym A64, jeśli mniej to komp: Dfi Infinity + Bartek 2500 Mobile, też nieźle wymiata, a tak przy okazji mały OT: majkel84 lubie sie czasem pośmiać - patrz twój podpis :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Jenot, majkel84: przeciez rozmawiamy o plytach: MSI K8N Neo, Abit KV8Pro i DFI NF3-250 UT. Dlaczego sadzicie ze ja biore pod uwage wszystkie modele danej firmy z ktorymi sie zetknalem? Ja pisalem dokladnie o modelu K8N Neo Platinum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Lubisz rapra ludzi straszyć. Ja tu kupuje taką płytke, a ty mi odradzasz- w sumie to dzięki za rade. Garfield^: ja też lubie się czasem pośmać- patrz twój podpis :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 a powiedzcie czemu nikt nie bierze pod uwage nowego epoxsa na nf3, tania ,niezłe wyniki testów i już dostępna np. tutaj http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=32815723 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Epox też świetna płytka, cena w normie. Tylko mnie odstrasza to pudełko, co innego jakby tam umieścili jakąś pannę :D ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenot Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Jenot, majkel84: przeciez rozmawiamy o plytach: MSI K8N Neo, Abit KV8Pro i DFI NF3-250 UT. Dlaczego sadzicie ze ja biore pod uwage wszystkie modele danej firmy z ktorymi sie zetknalem? Ja pisalem dokladnie o modelu K8N Neo Platinum To napisz, że padło Ci kilka K8N Neo, bo nie wiem, czy chodzi o konkretny model, czy masz ogólne uprzedzenie do MSI. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...