Skocz do zawartości
Diador

Inwestować w socket A?

Rekomendowane odpowiedzi

Majkel84, mógłbyś podać przykład tej mobo? Zacząłem się zastanawiać :P

A nawet moge ci polecić konkretny sklep- Awaks.com.pl Jest tam najtaniej i mają porządną płytę za grosze MSI K8N Neo, a jak nie to imho Abit KV8Pro, DFI LanPartu UTnf3-250GB. Ale to Msi to porównywalne do abita- staje się dobrą firmą do oc :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam od roku low end MSI KT6-delta SR, najtańszy na KT600 i też wporzo. Zresztą mam okazje kupic tą MSI za 363,- więc chyba z niej skorzystam, pozatym ona ma różne fajne bajery, typu FireWire, GB LAN itp. A jak rzeczywiście będzie problematyczne to sie sprzeda :) Chętnie bym wziął Abita ale nie maja w tym sklepie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lubisz rapra ludzi straszyć. Ja tu kupuje taką płytke, a ty mi odradzasz- w sumie to dzięki za rade.

Garfield^: ja też lubie się czasem pośmać- patrz twój podpis :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jenot, majkel84: przeciez rozmawiamy o plytach: MSI K8N Neo, Abit KV8Pro i DFI NF3-250 UT. Dlaczego sadzicie ze ja biore pod uwage wszystkie modele danej firmy z ktorymi sie zetknalem? Ja pisalem dokladnie o modelu K8N Neo Platinum

To napisz, że padło Ci kilka K8N Neo, bo nie wiem, czy chodzi o konkretny model, czy masz ogólne uprzedzenie do MSI. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...