_HuBi_ Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 jak wyslac emaila na komorke w erze zawierajacego np.dzwonek moj tel to C100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 a nie proscjej po wap'ie? sa przeciez darmowe ftp'y z mid'ami itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 ja mam Heyah 1min to 80gr troche sie nie opłaca a ja chcialbym z netu wyslac emaila na komorke w erze zawierajacego np.dzwonek moj tel to C100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 A emaila niby mialbys za free sciagnac, potrzebne jest polanczenie (csd, gprs)A emaila niby mialbys za free sciagnac, potrzebne jest polanczenie (csd, gprs) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 chodzi mi o to ze z kompa na kom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 z tego co slyszalem jak z kompa na komore w postaci esa z załacznikiem czy jakos tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Tak tylko ze dzwonki starego typu mono, mozna bylo przez smsa przesylac, dzwonki polifoniczne to tylko da sie wyslac przez mms'a, emailem z telefonu, jak ma sie telefon z symbianem to jeszcze mozna umiescic plik na ftp'ie... Za otrzymanie mms'a nic nie placisz (jak by telefon obslugiwal mms'y to juz bys mial rozwiazanie), ale za odebranie maila to placisz za polanczenie metoda csd, gprs. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...