Polaros Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Mam "maly" problem. Rozmontowalem WC i okazalo sie ze jednak w mojej nagrzwnicy od Lady krućce sa z jakiegoś #@%#$@%$# materiału powodującego korozje :( Mam proxime i Nukleona 1 wiec obydwa nierozbieralne. ( no dobra rozbieralne ale potem albo spawanie albo klejenie) Keczup, kwasek cytrynowy, preparat do czyszczenia miedzi ( KIWI ) i minimalny rezultat. Ma ktos jakis inny pomysl?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Rozc. H2SO4 - u mnie z Nukleonem sobie poradzil, nic nie popsul. Tylko wymontuj pierw krocce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperRzeźniK Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 cilit kamień i rdza a później h2so4 lub hno3. wyskomolarne, stężone do kuopienia w profesjonalnych sklepach ogrodniczych, jako środek do czyszczenia przewodów nawadniających. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...