LuKaSeKbP Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Kiedy jest premiera PIV 3,06GHz ??? I mam pytanie co by lepiej chodzilo: PIV 2,4GHz + 256DDR maksymalnie ten bym mugl podkrecic do 3,0 czy Athlon XP 2000+ +512DDR I czy ma ktos athlona xp i kompa który chodzi praktycznie cały czas i jest bardzo mocno wykozystywany??? tzn niema problemow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 oczywiście że P4 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 ?? I czy ma ktos athlona xp i kompa który chodzi praktycznie cały czas i jest bardzo mocno wykozystywany??? tzn niema problemow? Jak widać nikt nic takiego nie ma bo nikt sie nie odzywa 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 a bez krecenia na 3,0 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 IMHO Tyz P4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 bez krecenia to amd ofkoz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 bez krecenia to amd ofkoz :P tatarata, mów tak dalej blablablablablahhhhhblaaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 P4 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Celeron 900 :D :D Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 AMD poczekaj na cos nowszego typu Barton albo hammer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berti Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 mój chodzi minium 14 godzin na dobe, a niekiedy kilka dni z rzedu i jest spox :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Móje chodzi od 11 do 3, 4 nad ranem to jest 16-17 godzin. Miałem buraka 600, 900, 1000 i antosia XP 1,7+ wszystkie kręcone i zero zwisów czy problemów. Ja bym tam jednak ze względu na cene wziął AMD a jak nie szkoda ci buły to bież Intela. pomimo tego że mam AMD uważam że Intel przoduje na rynku procesorów. Spróbuj spalić P4 bo AMD to jest dziecinnie proste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...