venepl Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 a ja mam socket 775 i jestem zadowlony taktowanie wielokroc wieksze od smiesznego AMD :) smiga wszytko ladnie sklad kompa widac pos spodem w info taki sprzet to jets klasa polcem ggoraco jak ktos kupi taki zestaw to bedzie zadowlony :) cena taka sobie ja dalem troche mniej... apropos nie polecam komputronika bo tam pokazalo mi koszt ostrateczny 800 zl wiekszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 a ja mam socket 775 i jestem zadowlony taktowanie wielokroc wieksze od smiesznego AMD ROTFL :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 a ja mam socket 775 i jestem zadowlony taktowanie wielokroc wieksze od smiesznego AMD :) smiga wszytko ladnie sklad kompa widac pos spodem w info taki sprzet to jets klasa polcem ggoraco jak ktos kupi taki zestaw to bedzie zadowlony :) cena taka sobie ja dalem troche mniej... apropos nie polecam komputronika bo tam pokazalo mi koszt ostrateczny 800 zl wiekszy... Zaszalałeś tyle powiem - ten Ati radeon 9600 xt(256mb/256ddr) szczególnie ci wyszedł :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bueno Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 a ja mam socket 775 i jestem zadowlony taktowanie wielokroc wieksze od smiesznego AMD :) smiga wszytko ladnie sklad kompa widac pos spodem w info taki sprzet to jets klasa polcem ggoraco jak ktos kupi taki zestaw to bedzie zadowlony :) cena taka sobie ja dalem troche mniej... apropos nie polecam komputronika bo tam pokazalo mi koszt ostrateczny 800 zl wiekszy... Jakbym mial miec taki sprzet jak ty to wolalbym athlona :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scythe23 Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Znalazlem Sapphire radeona 9600xt 256mb/256bit vivo :) (719zl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...