marcinh Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Podkręciłem hisa 9600 (stery omega) i radlinker trzyma zegary ale w 3demarku mam tyle samo a nawet mniej....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrek71 Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 A ile podniosłes zegary Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinh Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Różnie......maksymalnie ok. 390/270 powyżej ekran robi się migający na czerwono w zieolone pasy tak, że nic nie widać..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 poczytaj o oc gpu, bo zje bies z se grafe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrek71 Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Może silniejsze filtry zadałes,bo to raczej niemożliwe.Albo źle zrobiłes testy,tzn w innych warunkach.A co do uszkodzenia to napewno wiesz ze jak przesadzisz to tym to grozi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Ja na Gainwardzie mam cos takiego ze jak karta sie przegrzewa to zegary spadaja zeby sie nie uszkodzila i wynik przekreconej jest srednio o 2-3k nizszy w 3dmarku01 moze dajesz za duze zegary w stosunku do zastosowanego chłodzenia :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 A czy pan używa ati tray tools? Masz go włączonego w pasku? Jeśli tak to wyłącz, u mnie efekty podkręcania były podobne własnie z nim włączonym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Swoja droga te r9600 to jakis kicz jest. u mnie (Yuan R9600) nie podkrecony daje 8500pkt., podkrecony na 390/235 (wyzej za chole.re nie idzie) ledwo wyciska 9500... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 heh tyle to ja mam na radku 8500pro bez kręcenia :) (procek A2000+) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrek71 Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 O rany ale topic!!Powinno być np=>"Uboczne efekty oc" Albo=>"Oc nie w tę mańkę" Przecie to nie możliwe!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...