DrastiC Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Z pewnych powodów musiałem walnąc formata. Wkładam dyskietke ustawiam w biosie zmiany zeby najpierw z flopa odczytywal.. Wpisuje format c:/s ... Wkładam plytke ... chce kontynuwać instalacje... chce wpisac Setup... I tu własnie klops... z każdym razem gdy chce odpalić Setupa-a restartuje się mi komp i tak moge w kołko prubowałem już na rózne sposoby ale niewiem co mi sie chrzani ... Napiszcie jak byscie to wy zrobili... a moze juz mieliscie taki problem .. Z gory dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 A masz proca kręconego? Napisz jaki masz sprzęt, bo bez tego nic Ci nie poradzimy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrastiC Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Mam sprzęta jak sie to mowi do rekracji... Procesor Intel Pentium II 400MHz Pamięć RAM 64 MB 66MHz Płyta główna PC100 Pentium II Mainboard Karta grafiki Intel i740 Eagle z Akceleracją 3D Karta muzyczna Zgodna z SoundBlaster 16 Karta sieciowa AROWANA 10Mbps Ethernet PCI Card USB Multi USB Port PCI Card w v.1.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 A próbowałeś instalować przez plik setupcor.exe ? Może spróbuj przez to. A jak się restartuje po setupie to są jakieś informacje o błędach, coś się jeszcze wyświetla przed restartem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrastiC Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 NIe nic kompletnie się nie wyświetla , wygladą to tak jak bym go ręcznie kliknol.Narazie zbieram stuff inna dyskietka startowa inna plyta.Kazda inna metoda jest dobra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...