Kwiecień Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 ciach!A MAĆ LUDZIE !! :evil: JAK CZYTAM WYPOWIEDZI NIEKTÓRYCH W WAS TO MI SIĘ RZYGAĆ CHCE. :evil: NIE ROZUMIECIE TEGO ŻE JAK BY SIĘ DOBRZE NIE JEŹDZIŁO TO I TAK BARDZO TRUDNO ZDAĆ ZA 1, 2 CZY 3 RAZEM BEZ ŁAPÓWKI?? :evil: MOŻE W INNYCH MIEJSCOWOŚCIACH TAK, ALE NIE W TARNOBRZEGU !! TO MIASTO SŁYNIE Z BARDZO NISKIEJ ZDAWALNOŚCI I TO NAPEWNO NIE PRZEZ TO ŻE NIKT NIE UMIE JEŹDZIĆ. JAK WYTŁUMACZYĆ SYTUACJĘ GDZIE NIE ZDAŁO SIĘ NP. ZA POŁOŻENIE PORTFELA W MIEJSCU RADIA ?? JAKI NORMALNY EGZAMINATOR BY SIĘ DO TEGO PRZYCZEPIŁ ?? :evil: BEZ PRAWKA JEŻDŻĘ JUŻ JAKIŚ CZAS, PARKUJĘ BEZ PROBLEMU, WYPRZEDZAM BEZ PROBLEMU, OGÓLNIE NIE MAM PROBLEMÓW Z JAZDĄ. ALE CÓŻ, NIE KAŻDY TO ZROZUMIE, DAŁEŚ W ŁAPE TO JESTEŚ [gluteus maximus] NIE KIEROWCA I NIE MASZ POJĘCIA O JEŹDZIE I KONIEC :evil: GDYBY MI NIE ZALEŻAŁO NA PRAWKU TO PEWNIE BYŁ 5 RAZY PODCHODZIŁ, ALE RODZICE PRZENIEŚLI FIRMĘ DO MIASTA W KTÓRYCH CHODZĘ DO SZKOŁY I CODZIENNIE BYM ICH WOZIŁ, A TAK TO OJCIEC NAS ZAWOZI I ZARAZ DO DOMU WRACA BO NIE MA POTRZEBY ŻEBY TAM OSIEM GODZIN SIEDZIAŁ. :x :x :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 kwiecień bardzo prosze nie krzycz 8) jak już pisałem 75% ośrodków w Polsce ma problemy z łapówkami ( są to statystyki wykryte tylko przez rząd a to co nie wykryte to... ) Dlatego też mnie dziwi jak niektórzy mogą mieć klapki na oczach i nie widzieć problemu. ps. kwiecień życze powodzenia jutro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek86 Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Ja zdałem za 2(kurs 30h) i nie dawałem w łape. Da sie to zrobic jezeli nie trafi się na instruktora ze standardowym sposobem uwalania.Zdawałem w radomniu i wystrzegajcie się egzaminatora o nazwie CEBULA. Mnie i kilka jeszcze osób z którymi rozmawiałem uwalił w tym samym mnejscu i w ten sam sposób.A plac manewrowy to najprosztrza rzcz jaka jest w całym egzaminie. A jazda puntoII i puntoIII na egzaminie to dwie inne rzeczy.Te którym ja jedziłem na kursie jezdziło bez gazu po placu na egzaminie mogłem tylko pomarzyć.Prawko mam już prawie 2 tygodnie :D :D :D POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Jeden normalny chodziaż :) GuC!o^ ---> Nie dziękuję ;) I sorry wszystkich za nerwy ale wiecie jak to jest... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Kwiecień powodzenia życze :D!!!. Pamiętaj najlepsi zdają za 2 razem :D. Ps: A ja jeszcze 2tyg czekam (19.11) :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Ja mam 7 grudnia w Pile egzamin - jeszcze na starych zasadach :lol: Tam jeden gościu oblał za to, że ten co zdawał jeździł za blisko krawężnika, tak że mógłby ochlapać przechodniów wieżdżając w kałuże tylko problem w tym, że było sucho :lol: :evil: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 @Kwiecień: powodzenia & HF :) ps: ja tez za 2 razem zdalem, wiec sie nie przejmuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 kwiecień bardzo prosze nie krzycz 8) jak już pisałem 75% ośrodków w Polsce ma problemy z łapówkami ( są to statystyki wykryte tylko przez rząd a to co nie wykryte to... ) Dlatego też mnie dziwi jak niektórzy mogą mieć klapki na oczach i nie widzieć problemu. ps. kwiecień życze powodzenia jutro :D Kurde, to my tu w Gdańsku mamy farta - jesteśmy chyba te całe 25%... Mam tylu znajomych z prawem jazdy i nikt go nie kupił.... Jedni za 1., część za 2. razem ale wszyscy zdali normalnie.... I po staremu, i po nowemu, i w różnych ośrodkach... Jeszcze się nie nauczyliście, że telewizja kłamie ?? PS. Mimo wszystko - Kwiecień, powodzenia ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 u nas tez zdawalem w okresie najwiekszego lapowkarstwa i tez chodzily podobne historie jak to ze ktos kogos oblal za to ze za dlugo trzymal reke na lewarku przy zmianie biegow a to ze jezdzil po dziurach albo ze je omijal a to ze za wczesnie hamowal albo za pozno albo ze jezdzil zbyt dynamicznie itd Prawda jest taka ze nie znam ani jednej osoby ktora by poleciala za takie rzeczy Prawda jest taka tez ze u niektorych bez lapowki jest ciezko zdac ale nie oblewaja oni bez powodu - zawsze znajda bledy w twojej jezdzie. Prawda jest tez taka ze i u lapowkarzy ludzie bez placenia zdawali za pierwszym razem - tyle ze trzeba jezdzic bezblednie ... Ja osobiscie nigdy bym nie zaplacil za prawko ... moze mi duma nie pozwala ? :) zdawal bym tak dlugo az bym im udowodnil ze bez smarowania sie da :) I jeszcze raz powtorze na grupe 25 osob prawko zdalem ja i jeszce jeden chlopak a facet nie bral bo byl nowy - pozostali czyli 23 osoby po prostu nie potrafily jezdzic a nawet jak potrafily to zjadla je trema a slyszalem glosy w grupie jak ci co nie zdali szeptali ze my pewnie zaplacilismy .... a potem jeden z drugim opowie historie jak to xx osob poleglo na egzamie bo facet czepial sie ze nie tak krece kierownica albo cos innego bo przeciez nikt sie nie przyzna ze jezdzil zle tak powstaja mity i jest to na reke lapowkowiczom bo ludzie sie boja i wola zaplacic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax83 Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 a ja zdalem za pierwszym razem.cztery lalta temu :D .dla mnie plac w porownaniu do miasta to betka.na placu masz do wykonania kilka prostych manewrow a na miescie jest o wiele wiecej sytuacj w ktorej moze Cie oblac egzaminator :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 No i [gluteus maximus] :lol: :lol: Parkowanie skośne. Jaja były bo sie okazało że dzisiaj nie ma żadnego który w łapę bierze :lol: Ale ze mnie durny łeb że odrazu sie na Punto nie zapisałem tylko tą ciach!ą Corsą jeździłem, a ta 1 godzina którą dzisiaj wykupiłem ciach!o dała no bo jak można nauczyć się w 1h wykonywania manewrów właściwie od podstaw ?? EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 hmm, ktoś tu chyba wczesniej wspominał, że umie dobrze jeżdzić i bez problemu parkowac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 No i [gluteus maximus] :lol: :lol: Parkowanie skośne. Jaja były bo sie okazało że dzisiaj nie ma żadnego który w łapę bierze :lol: Ale ze mnie durny łeb że odrazu sie na Punto nie zapisałem tylko tą <font color="#FF0000">[ciach!]</font>ą Corsą jeździłem, a ta 1 godzina którą dzisiaj wykupiłem <font color="#FF0000">[ciach!]</font> dała no bo jak można nauczyć się w 1h wykonywania manewrów właściwie od podstaw ?? EOT Kiedy kolejny egzamin?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 hmm, ktoś tu chyba wczesniej wspominał, że umie dobrze jeżdzić i bez problemu parkowac :lol: Buehehehe... :lol: :lol: :lol: Właśnie widać :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 nie zebym sie smial, ale to jak Ty sobie wyobrazasz jazde np: samochodem kumpla? najpierw go rozpieprzysz, a potem bedzie 'jazda' ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 LOL tyle mam do powiedzenia poza tym to ktoś moze okreslic czy dobrze jeździsz, ze względu na to, e samoocena z treguły jes dość optymistyczna. niepozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek86 Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 JAk zaczołem kurs to miałem plac na 3 godzinie jazdy i wszystkie manewry zrobiłem w 1h. Więc jednak sie da. A tak w ogóle to mój kolega jezdził Corsą i zdał za 2 razam ale i za pierwszym wyjechał z placu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 nie zebym sie smial, ale to jak Ty sobie wyobrazasz jazde np: samochodem kumpla? najpierw go rozpieprzysz, a potem bedzie 'jazda' ;> Nie będzie miał kumpli :lol: :lol: :lol: Nie nabijajmy się już... Kiedyś się uda :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Nie nabijajmy się już... Kiedyś się uda :Pno to niech mu sie 'NIE UDAJE' tylko niech sie nauczy jezdzic dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Pisałem że Meganką którą już jakis czas jeżdżę i nie mam najmniejszych kłopotow z parkowaniem itp. :> A teraz się okazało że w piątek nie było żadnego egzaminatora który $$$$$$ ;) Heniek ---> Na kursie też wszystko bez problemu robiłem :> Biały ---> Egzaminator ustala ;) You now what i mean ;) Jak dla mnie to EOT !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Kwiecień :arrow: [gluteus maximus] wołowa jesteś i tyle... Ja zdałem za drugim razem, właściwie to za pierwszym, bo raz podchodziłem do placu i miasta, a dwa do egzaminu pisemnego... Tak się złożyło, że miałem obóz sportowy przed exam i nie chciało mi się uczyć i na teście bez praktycznie żadnego przygotowania popełniłem trzy błędy. Co do samego placu i miasta - ja osobiście czułem się megapewnie i to chyba mi pomogło, gość spytał czy ktoś chcę zacząć plac na ochotnika jako pierwszy i sam sie zgłosiłem. Miasto poszło z palcem w [gluteus maximus], w sumie na grupę 20 osób zdało 5 i nie wierze, że gość udupił reszte bo położyli portfel na miejscu radia... Aha, jeszcze jedno - mieszkam w D.G., nasz ośrodek exam też cieszy mianem "najbardziej łapówkarskiego w okręgu", ludzie wolą do katowic jeździć i zdawać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 kwiecien dałeś ciała poprostu.Słuchaj, meganką parkujesz bez problemu a masz problem z punto???Padaczka.Poprostu nie umiesz prakować.Biada tym samochodom koło których bedziesz parkował jak bedziesz miał prawko.Normalnie nie chcę ciebie spodkać na drodze :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 na ręcznym trza było mu zapodać hehe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 hehe pamietam jak dzis moj egzaminek na prawko chociaz dawno to bylo. balem sie tylko placu ze cos zepsuje ale miasto to dla mnie byla juz sama przyjemnosc :D oczywiscie zdalem za pierwszym bo mialem taka motywacje i nawet nie bralem pieniazkow na oplate drugiego egzaminu :D. Pamietam jak na miescie byla zebra zasypana sniegiem a ja stalem za jakims autem okolo 3 metrów. Egzaminator powiedzial zebym podjechał mu do [gluteus maximus] :P a ja mu mowie ze tu sa pasy i tak nie wolno :) gosc tylko AHA i juz sie nie odezwal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 No i zdałem :) Mam nadzieję że jeszcze przed świętami będe miał prawko (zdałem 9 grudnia). Już się doczekać nie mogę :D Ja bym radził tym którzy mnie tak krytykowali nie wyjeżdżać z domu samochodem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 zdales czy dales ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Nie wolno mi o tym mówić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 pfff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Nie wolno mi o tym mówić :PTzn, że dałeś :P. Shame on You, nasty boy, wychłostam Cie :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Przynajmniej mam spokój. EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...