spinex Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Witam, Moze ktos borykal sie z podobnym problemem... Interesuja mnie tylko nowe czesci. Mam 2500 zl do wydania na zestaw dla kolegi. Jechac na gielde, czy szukac nowek z gwarancja z W-wy na Allegro? Prosze o opinie, Pozdrawiam. :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 A co sklepy zlikwidowali? Jak chcesz wszystko nowe to w czym problem? (pomyślałeś o gwarancji?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinex Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 A co w sklepach jest taniej niz na Allegro czy gieldzie? Nie badz smieszny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VRx Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 A co sklepy zlikwidowali? Jak chcesz wszystko nowe to w czym problem? (pomyślałeś o gwarancji?) na giełdzie również dają gwarancje a na allegro na większośc nowych rzecz też :D ja bym proponował giełde, ceny będą nieznacznie droższe a może nawet i takie same Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierz Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Ja bym wybrał giełde!!!:) Sam kupywałem tam kompa i wszystko ok i taniej niz w sklepie:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...