PRESTON Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 soltek drv5 radeon 9800(128mb 256 bit) ram 1x128pc 266 1x256 pc 266 1x512 pc 333 - ogolnie mam taki problem mam procka na tych klockach AMD Athlon XP 2400+ Thoroughbred ,chcialbym wymienic procka ale nie wiem cz bedzie to oplacalne myslalem o bartonie 2600+ jak wiadomo jest on na fsb 166 cz jesli go wsadze na plyte i bedzie mu towarzyszyl caly ten ram ktory wymienilem wczesniej komp odpali i bedzie dzialal normalnie? cz bedzie to zanizona mocno wydajnosc procka bo proc by byl na fsb 166 a ram na 133 cz jest to w ogole mozliwe? nie znam sie na tym zupelnie wiec prosze was o pomoc bo sie znacie. cz moze bede musial wywalic ten ram na pc 266? a procka chcialem zmienic tylko dlatego ze mam mocno zanizone fpsy w grach i nie wiem z jakiego powodu, kumple mowia ze ten procek ktory mam obecnie 2400+ fsb 133 zaniza mi wydajnosc kompa jak to mowia (z ten proc to za waskie gardlo dla tej karty) dla przykladu w cs source mam 57 fps w stresstest porazka!! prosze o pomoc co o tym sadzicie co byscie zmienili propozycje itp podkrecanie nie wchodzi w gre HELP plz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 sprawdz jak masz ustawione AGP w biosie ramy mogą zanizac i procek tez radze kupic 2500+M i walnąc na jakieś 2300 lub wiecej MHz na i pamiec PC400 bo te 333 to niezbyt fajowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRESTON Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 agpx4 bo wiecej nie mam:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Co do ramu 266 powinny pojść bez problemu na 333 wiec raczej nie masz sie czego obawiać no chyba ze te 266 to naprawde jakieś starocie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRESTON Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 to sa cl2,5 1 to kingstone a 2 to nei wiem:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 W zasadzie to sobie możemy gdybać ale prawdy się dowiesz dopiero wtedy kiedy spróbujesz. Innego wyjścia nie ma no chyba ze znasz jakaś wróżkę wtedy to i ja bym miał do niej kilka pytań ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...