DAP Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Czesc Wszytkim Dzis zakupilem sobie ta wlasnie plyte no i mam z na pewnie problemi a mianowicie Menadzer Urzadzen pokazuje mi jakies urzadzenie ktore jest nie zainstalowane, nazywa je "Nieznane Urzadzenie", tylko problem polega na tym ze ja za chiny nie wiem co to, nie sa to zadne peryferia, ani urzadenia w PCI, nie wiem co to moze byc, szukalem w instrukcji i probowalem instalacji sterow na "slepo" ale nie bardzo przynioslo to rezultat :) A tak pozatym plytka jest bardzo fajna. Ponizej screen ilustrujacy problem/ Dzieki za wszelkie porady i pomoc [/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Czesc Wszytkim Dzis zakupilem sobie ta wlasnie plyte no i mam z na pewnie problemi a mianowicie Menadzer Urzadzen pokazuje mi jakies urzadzenie ktore jest nie zainstalowane, nazywa je "Nieznane Urzadzenie", tylko problem polega na tym ze ja za chiny nie wiem co to, nie sa to zadne peryferia, ani urzadenia w PCI, nie wiem co to moze byc, szukalem w instrukcji i probowalem instalacji sterow na "slepo" ale nie bardzo przynioslo to rezultat :) A tak pozatym plytka jest bardzo fajna. Ponizej screen ilustrujacy problem/ Dzieki za wszelkie porady i pomoc [/url] 1080343[/snapback] Wrzuc stery Via 4in1 ze strony Via Arena bodajrze, stery do dzwieku z C-media, stery do LAN, zobacz czy sa te urzadzenia w Menadzeze urzadzen. Jesli to nic nie da to: .Sprobuj wylaczyc w biosie wszystkie porty USB,LPT,COM, a takze LAN, SOUND i inne rzeczy bez ktorych komp wstanie. Nastepnie sprawdz w windzie czy zniknelo urzadzenie. Jesli tak, to pokolei wlaczaj w BIOSIE i bedziesz wiedzial o jakie urzadzenie chodzi, wtedy stery i jazda :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Możesz jeszcze spróbować użyć Unknown Device Identifier (zapewne znajdziesz w sieci). Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...