Kaeres Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Mam juz podlaczony telewizor do wyjscia TV w karcie graficznej. W zakladce nview daje klonowanie/akcetuj (zastosuj lub ok) i co ?.... I cholerstwo spowrotem wraca na standardowy (bez nview). Wiecie o co chodzi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Hmm... dzikie... u mnie coś takiego nie wyskoczyło... a obraz na TV działa i gaśnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Nie dziala wcale wiec tez nie ma co gasnac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Czy trzeba telewizor jakos specjalnie dostrajac czy odrazu powinien wskoczyc ekran taki jak na monitorze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver111 Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 z tymi nView sa tego typu klopoty. W zaleznosci od karty roznie dzialaja Poprawnie dzialaja na 2mx i wszystkich 4. Z gts i 2ti sa problemy. najlepiej uzyc programu tvtool i z jego poziomu przelanczac wyjscia karty. jak bedziesz mial klopot pisz na gg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Ok. Odpalilem tvtool. Pomogl mi go ustawic silver111 (thx man) ale jest jedno zajebiscie wielkie ALE. Nie mam obrazu na obu odbiornikach naraz. Chce miec i na tv i na monitorze zebym mogl sterowac conieco :) Monitor mam pietro nizej i jak ja mam to robic ? Kto ma karte winfast gf4ti4200 niech mi powie czy ma ten sam klopot. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 z tymi nView sa tego typu klopoty. W zaleznosci od karty roznie dzialaja Poprawnie dzialaja na 2mx i wszystkich 4. Z gts i 2ti sa problemy. najlepiej uzyc programu tvtool i z jego poziomu przelanczac wyjscia karty. jak bedziesz mial klopot pisz na gg ja nie miałem z tym problemów ani na gf2ti ani gf4ti oba od Prolink-a natomiast kumpel miał Leadtek-a gf2ti i miał czarno-biały obraz więc tu bardziej chodzi o producenta nie o procesor karty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonbubu Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Najlepiej odpalic kompa tylko z podączonym telewizorem i nie ma wtedy kłopotów :) Ja tak robie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Co Kaeres? Nie taki GF4 fajny jaki miał być co ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Ok. Odpalilem tvtool. Pomogl mi go ustawic silver111 (thx man) ale jest jedno zajebiscie wielkie ALE. Nie mam obrazu na obu odbiornikach naraz. Chce miec i na tv i na monitorze zebym mogl sterowac conieco :) Monitor mam pietro nizej i jak ja mam to robic ? Kto ma karte winfast gf4ti4200 niech mi powie czy ma ten sam klopot. Zaznaczyles Dual-View w TVTool ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Oczywiscie. A Ty Kane nie masz takich problemow ? Masz obraz na monitorze i TV rownoczesnie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Oczywiscie. A Ty Kane nie masz takich problemow ? Masz obraz na monitorze i TV rownoczesnie ? Uruchamiam TVTool 6.5.2, wciskam TV Mode i dziala - jest obraz na monitorze i na TV jednoczesnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Juhhhuu, dziala !!! Pobawilem sie troche tym tvtoolem i spoko. Teraz moze ktos mi przesle cracka do niego ponieaz dzial tylko 15 minut ;) (nie powinienem pytac :) ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Ja tego pytania nie słyszałem :twisted: www.astalavista.box.sk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Gr00bY Mazur"]Ja tego pytania nie słyszałem :twisted: www.astalavista.box.sk Dzieki serdeczne alei tak nie pomaga. Nawet jak sciagne full z dc++ to po 15 minutach sie wylacza. Po cholere sa te key-generatory aby je wpisywac w rejestracji jak i tak to nie dziala ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Gr00bY Mazur"]Ja tego pytania nie słyszałem :twisted: www.astalavista.box.sk Dzieki serdeczne alei tak nie pomaga. Nawet jak sciagne full z dc++ to po 15 minutach sie wylacza. Po cholere sa te key-generatory aby je wpisywac w rejestracji jak i tak to nie dziala ? Zrob tak, wlacz TVTool, ustaw co trzeba, wlacz widok na TV i monitor i wylacz z traya TVTool. Nadal masz obraz na TV i monitorze a TVTool ci tego nie wylaczy po 15 minutach. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Gr00bY Mazur"]Ja tego pytania nie słyszałem :twisted: www.astalavista.box.sk Dzieki serdeczne alei tak nie pomaga. Nawet jak sciagne full z dc++ to po 15 minutach sie wylacza. Po cholere sa te key-generatory aby je wpisywac w rejestracji jak i tak to nie dziala ? Zrob tak, wlacz TVTool, ustaw co trzeba, wlacz widok na TV i monitor i wylacz z traya TVTool. Nadal masz obraz na TV i monitorze a TVTool ci tego nie wylaczy po 15 minutach. :) Jak tak zrobilem to np. przy ogladaniu demka z q3 automatycznie wlacza wyzsze odswierzanie i obraz na TV znika. Musze jednak miec wlaczony tvtool. Ale udalo mi sie go scrackowac ;) (wstydze sie tego okropnie). Acha, pomozcie tez mojemu kumplowi. Ma radka i na TV ma czarnobialy obraz a jak cos tam wlaczy jakis program lub gierke to ma czarny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Bajer nad bajery !!! Mam lepszy obraz podczas grania i ogladania filmow na TV niz na monitorze :) Ponawiam pytanie o tego radeona. Jakiego rodzaju problem mozemiec moj kolega ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Mam juz podlaczony telewizor do wyjscia TV w karcie graficznej. W zakladce nview daje klonowanie/akcetuj (zastosuj lub ok) i co ?.... I cholerstwo spowrotem wraca na standardowy (bez nview). Wiecie o co chodzi ? to nie wina karty ja maialem identyczny problem a tv tool mi dzila dobrze wina tkwi w driverach zmin na troche starsze lub nowsze jak nie masz najnowszych np u mnie na dentkach 40.x nview nie dziala ale na wczesniejszych wszystko chodzi ok wiec sprobuj z paroma innymi dentaki powiino byc ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Juz mi dziala. Dziekuje za zaangazowanie i pomoc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Bajer nad bajery !!! Mam lepszy obraz podczas grania i ogladania filmow na TV niz na monitorze :) Filmy na TV to jest to, bez porownanie lepiej sie oglada niz na monitorze. Co do gier to wole jednak monitor :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plantator Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Macie jakieś namiary na programik tvtools???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Bajer nad bajery !!! Mam lepszy obraz podczas grania i ogladania filmow na TV niz na monitorze :) Filmy na TV to jest to, bez porownanie lepiej sie oglada niz na monitorze. Co do gier to wole jednak monitor :) Z grami to jesyt oczywiste, szczegolnie w moim przypadku - po prostu mam TV pietro nizej w living room :) Ale zapuszczam demko z q3 z mistrzostw swiata i mam masakre przed oczami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 z tymi nView sa tego typu klopoty. W zaleznosci od karty roznie dzialaja Poprawnie dzialaja na 2mx i wszystkich 4. Z gts i 2ti sa problemy. najlepiej uzyc programu tvtool i z jego poziomu przelanczac wyjscia karty. jak bedziesz mial klopot pisz na gg nview na gf2mx, gts ????????????? 8O 8O 8O 8O 8O 8O a skąd ty taki wynalazek masz. Poczytaj sobie troche artykułów i zobaczysz ze nview jest tylko na g4mx i na g4ti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Bajer nad bajery !!! Mam lepszy obraz podczas grania i ogladania filmow na TV niz na monitorze :) Filmy na TV to jest to, bez porownanie lepiej sie oglada niz na monitorze. Co do gier to wole jednak monitor :) Z grami to jesyt oczywiste, szczegolnie w moim przypadku - po prostu mam TV pietro nizej w living room :) Ale zapuszczam demko z q3 z mistrzostw swiata i mam masakre przed oczami :) A to co innego, dema i filmy z UT tez ogladam na TV :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Macie jakieś namiary na programik tvtools???? Tak, mamy :) www: http://tvtool.info/ progs: http://tvtool.info/tvtool65.zip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 nview na gf2mx, gts ????????????? a skąd ty taki wynalazek masz. Poczytaj sobie troche artykułów i zobaczysz ze nview jest tylko na g4mx i na g4ti Znow cosik pokielbasiles :) Na gf2mx mialem nview. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 nview na gf2mx, gts ????????????? a skąd ty taki wynalazek masz. Poczytaj sobie troche artykułów i zobaczysz ze nview jest tylko na g4mx i na g4ti Znow cosik pokielbasiles :) Na gf2mx mialem nview. Miałeś w panelu sterowania Menedżer pulpitów Nview, ale w ustawieniach karty graficznej nie miałeś nview Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 ja w sobotę podpiołem kartę do telewizora a tu zonk; obraz czarno biały ale po zmianie steró na zdaje się 30.82 wszystko spoko te 40.42 mam jakieś niecertyfikowane i to pewnie dla tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 nview na gf2mx, gts ????????????? a skąd ty taki wynalazek masz. Poczytaj sobie troche artykułów i zobaczysz ze nview jest tylko na g4mx i na g4ti Znow cosik pokielbasiles :) Na gf2mx mialem nview. Miałeś w panelu sterowania Menedżer pulpitów Nview, ale w ustawieniach karty graficznej nie miałeś nview Niech chociaż jedna osoba napisze ze na karcie innej od gf4 ma np. klonowanie obrazu(oczywiście bez duala tylko z tvoutem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...