Skocz do zawartości
Kaeres

TV-out i nview :(((((

Rekomendowane odpowiedzi

Pomecze Was jeszcze ;)

Wiadomo, ze max co mozna miec na zwyklym TV to 800x600 50Hz. Problem w tym, ze monitor odrazu mi tez przeskakuje w taki tryb pracy. Wiadomo jak wyglada monitor na 50Hz, grrr ;/

Jest mozliwosc abym mial normalny obraz na monitorze niezaleznie od TV ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Pomecze Was jeszcze ;)

Wiadomo, ze max co mozna miec na zwyklym TV to 800x600 50Hz. Problem w tym, ze monitor odrazu mi tez przeskakuje w taki tryb pracy. Wiadomo jak wyglada monitor na 50Hz, grrr ;/

jest na 100% ja tak mam monit 1024x768x32bitx85Hz telewizor 800x600x32x50 oczywiście taki obraz idzie na tv-out

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

Pomecze Was jeszcze ;)

jest na 100% ja tak mam monit 1024x768x32bitx85Hz telewizor 800x600x32x50 oczywiście taki obraz idzie na tv-out

Jak to mozna zrobic w programie TVTOOL. Nview niemoge obsluzyc i tylko z tvtoola korzystam ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat
  Cytat

Pomecze Was jeszcze ;)

Jak to mozna zrobic w programie TVTOOL. Nview niemoge obsluzyc i tylko z tvtoola korzystam ?

nie wiem nigdy nie używałem tvtool tylko nview

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest odpalilem nview na dentkach 28.90

Teraz problem tylko z ustawieniem obrazu oddzielnie na monitorze i oddzielnie na TV. Chodzi o to aby mozna bylo ogladac film a na monitorze miec inny obraz (np. strony www, itp.)

Yuri juz mi probowal pomoc ale za cholere nie moge tego zrozumiec :) Chyba mowimy o czyms innym :)

Watek zszedl juz na tematy softwarowe. Ale nie bede ustawial nowego watku wiec prosze go nie przenosic na soft.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poddaje sie. Popier.... nview nie chce mi znow dzialac. Stalo sie tak po ustawieniu odswierzan do gier (wiadomo winXP) refreshtoolem. Mam nview w d... Pojade na tvtool i nie chce miec osobnych obrazow. Jeszcze dostane zawalu przez to wkurzanie sie i po co mi klonowanie tych jeb.... ekranow :) ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...