wronka Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Mam pytanie co może być ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m pc pochwali zaczyna się wszystko wieszac asz cały PC siadł w winie,dotykam dysku a ten mi dziwne odgłosy wydaje i nagle nie wyczuwam wibracji dysku,reset ładuje się win ale przed niebieskim paskiem(xp)przelatuje biały szybko i znowu lag,wiec dociskam kable poraz drugi jusz i przedmuchałem dysk i jak na razie dobrze jest.Czego to może być oznaka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Sprawdź wtyk zasilający HD , profilaktycznie wymień taśmę i czekaj.To wygląda jakby twardy dogorywał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 zmien tytol topicu ( chyba ze jestes kolekcjonerem punkcikow) , co to za dysk , jaki masz zasilacz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackass_tomek@wp.pl Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 powinien być punkcik! ja dostałem bana za dwa przeklnięcia (z cenzurą) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 ZAsilaczacz megabajt 350w,dysk baracuda iv 60Giga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 sprawdz dysk programem diagnostycznym Seagate'a ewentualnie HDDRegeneratorem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 A skąd takowy pobrać?i co on robi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 http://www.seagate.com/support/disc/utils.html Zmień treść tematu. Punkty kary już dostałeś od sgj. Następny post bez zmiany treści, kolejne 5 punktów i tylko jeden Ci zostanie w rezerwie. Można to zrobić poprzez edycję pierwszego postu (przycisk ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...