.:Max:. Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Mam ważne pytanie do fachmanów podkręcania, mam zamiar kupić Athlona FX-53 i pamiątki 1024MB TWINX XMS-XL,PC400, CL2-2-2-5, 2x 512MB ten FX-53 ma odblokowaną magistralę i mnożnik i jeżeli podkręcę jedno i drugie to czy te pamięci też będę musiał podkręcić osobno, czy podkręcą się automatycznie wraz z podkreceniem magistrali lub czy jeżeli będę musiał je podkręcić to czy one się do tego się nadają ??? Za wszelkie poważne odpowiedzi z góry wielkie dzięki !!! Pozdrowionka ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 A co to robi w "Ekstremalne Podkręcanie" :?: . Tematy tego typu zakłada się tutaj: http://forum.purepc.pl/viewforum.php?f=23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 podstwaowe zagadnienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Max:. Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Sorry myślałem, że jeżeli tyczy się podkręcania to właśnie tam będzie dobre miejsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...