loret Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 http://loret.neostrada.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Nie jestem znawcą ale te prace b. mi się podobają Jutro obejrze je jeszcze raz, tylko w "innym stanie świadomości", jak ktoś wie o co chodzi :wink: Masz je może w większej rozdzielczości?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 mi sie bardzo podobają chociaż nie wiem co to za rodzaj sztuki :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 dom i materia IMHO najładniejsze, przydałaby sie lepsza jakość ;} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebe01 Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 ciekawe, www digart.pl znasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanfantulipan Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 w tym cos jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arias Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Są super masz wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 www.ef.art.pl - tam ocenią twoje prace ludzie którzy są w temacie, możesz też liczyć na ich pomoc i porady. PS. Przeglądnąłem twoje pracki i Widzę że masz coś do przekazania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 bardzo fajne prace, szczególnie bardzo spodobały mi się: "jej świat", "samotny", "dom" i "los". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loret Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Bardzo dziękuje za odwiedzinki i komentarze, gdy będzie tylko troszke czasu wstawię coś jeszcze...no i strone tez pasuje mi przerobic :-), serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 ta spartanska strona tylko dodaje klimatu. nie jestem znawca ale jako zwykly zjadacz chleba powiem: zaje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...