ranger Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 No wiec mam taki problem ze ..... chcialbym zeby tylko mozna bylo przegladac zdjecia , bez filmow ,audio itd , ale jak mam w 1 folderze zdjecia oraz filmy i gdy przegladam zdjecia i robiac nastepne , program chce otworzyc film :/ , wie ktos jak sie z tym uporac ? bo juz sie mecze z tym jakies 2h i nic :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 osla łączka :shock: oprogramowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 No wiec mam taki problem ze ..... chcialbym zeby tylko mozna bylo przegladac zdjecia , bez filmow ,audio itd , ale jak mam w 1 folderze zdjecia oraz filmy i gdy przegladam zdjecia i robiac nastepne , program chce otworzyc film :/ , wie ktos jak sie z tym uporac ? bo juz sie mecze z tym jakies 2h i nic :roll: Tools/Options/Preview - odptaszyc 'Preview audio or video clips' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...